AYTO üyelerini bu kez İtalya'ya uçurdu

AYTO üyelerini bu kez İtalya'ya uçurdu

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) geçen yıl başlattığı ‘AYTO Uçuruyor’ projesi kapsamında başlattığı AYTO Üyelerinin sektörel fuarları ziyaret hamlesi uluslar arası boyut kazandı.

AYTO, üyelerini Almaya ve Bosna Hersek’den sonra İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen MADE EXPO 2015 Yapı Teknolojileri Fuarı’na uçurdu.
İnşaat sektöründe dünyanın en iyi fuarlarından biri olan Made Expo 2015 Fuarı’na AYTO’ya kayıtlı 31 müteahhit firma temsilcisi katıldı. AYTO Üyelerinden oluşan fuar heyetine AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Hakan Ülken, AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Erkul, AYTO Meclis Üyesi Yüksel Yolçi refakat etti.
İnşaat sektörünün tüm faaliyet alanlarına hitap eden fuarda AYTO Üyeleri Yapı Teknolojileri, Malzeme ve Prefabrike Elemanlar, Yapılar ve İnşaat Sistemleri, Su Yalıtım, İzolasyon, Koruma, İyileştirme ve Kimyasallar, Renkler, Dış Kaplama ve İç Dekorasyon, İnşaat ve Çevre Mühendisliği Teknolojisi ve Bileşenleri, Şantiye ve Mühendislik Makine, Tesisler, Ekipman ve Kiralama Hizmeti, Ölçme, Test ve Kontrol Aletleri, Araçlar, Şantiye Emniyet ve Güvenlik, Beton Üretimi, İletim ve Uygulama, Bina ve Tesislerin Entegrasyonu için Tesisler, Yenilenebilir Enerji ve Çözümleri, Dikey Ulaşım Sistemleri, Spor Binaları, Yüzme Havuzları, Kentsel Mobilyalar ve Donanımlı Yeşil Alanlar konularındaki yenilikleri uluslararası düzeyde yakından takip etme fırsatı buldu.
AYTO Üyelerinin MADE EXPO 2015 ziyaretini değerlendiren AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Aydın Ticaret Odası’nın üye odaklı hizmet anlayışı gereği üyelerimizin sektörel fuarlarda sektörel gelişmeleri takip etmeleri için başlattığımız fuar atağımız uluslararası boyutta İtalya ile devam ediyor. Geçen yıl inşaat sektörüne yönelik olarak Almanya’da bir fuara katılmıştık. Bu yıl yine inşaat sektöründen kayıtlı üyelerimiz ile İtalya’da dünyaca ünlü bir fuar ziyaretini gerçekleştirdik. Üyelerimiz fuar ziyaretinden oldukça memnun ayrıldılar” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.