AYTO’dan basına bir Tır destek

AYTO’dan basına bir Tır destek

AYTO’dan basına bir Tır destek


Gerçek Gazetesi
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, ülke genelinde olduğu gibi Aydın"da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aydın"da en anlamlı kutlamalardan birini ise Aydın Ticaret Odası yaptı. Ticaret Odası"nın tanıtım tırını bir aylığına Aydın basının tanıtımına ayıran Aydın Ticaret Odası çalışan gazeteciler gününde basına en anlamlı destek veren kurum ve kuruluşlardan biri oldu.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Forum Aydın"da düzenlenen törende Basın için il genelinde tanıtım yapacak olan tırdaki stantlar gösterime sunuldu. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Sefa Yüksel ve Aydın Ticaret Odası Başkanı hakan Ülken"in yanı sıra Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz ve Aydın Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın"ın yanı sıra çalışan gazetecilerin katıldığı etkinlikte basının önemi konuşuldu. Basın çalışanları yaptıkları jest ve nezaketten dolayı Aydın Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti.
Aydın"ın yerel medyası, görsel ve internet medyası da dahil, mecmua ve dergileri de içine alacak şekilde, tanıtmayı hedefledikleri için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Tanıtım tırımız Aydın"daki yayınların tanıtılması amacıyla Pazartesi günü Çine ilçemizden başlamak üzere tüm ilçelerimizi gezecek. Pu projemiz yaklaşık bir ay sürecek. Bu arada 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü de kutluyorum. Temmuz ayında planlanan projemizin bu güne ve böyle anlamlı bir güne denk gelmesi bizi daha çok mutlu etti” dedi.
Aydın Ticaret Odası"nın bu çalışmasının Gazetecilerin gününü ayrı bir anlam kattığını belirten Aydın valisi Erol Ayyıldız ise “Aydın Ticaret Odamızın tanıtım tırı daha önce 32 ili gezerek ilimizin tanıtımına ciddi katkı sağladı. Şimdi de bir ay boyunca Aydın basınımızın tanıtımına ciddi katkı sağlayacak. Bu kapsamda aynı yerel medyanın var oluş mücadelesindeki dünden bu güne verdiği mücadele de anlatılmaya çalışılacak. Yerel medya Aydın"da ciddi anlamda bir kalite yakalamış vaziyettedir. Ben 30 yıllık meslek hayatımda gördüğüm hem anlayışı, hem çalışanları hem de ortaya koymuş oldukları eserleri ile Aydın basınını takdire şayan başarılı çalışmalarını kutluyorum. Bu anlamda Aydın medyasının tanıtılmasının önemli olduğunu düşünüyorum” diyerek basına yaptığı bu jestten dolayı Aydın Ticaret Odası Yönetimini de tebrik etti.
Etkinlik sonunda Aydın"ın en eski sarı basın kartına sahip Tevfik Akbaş ve en genç basın kartı sahibi Betül Çolak"a basn çalışanlarına temsilen hediye verildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.