AYTO'ya Ziyaret

AYTO'ya Ziyaret

Milletvekili Erdem’den AYTO’ya ziyaretAKP Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM: "HÜKÜMET OLARAK ÇİNE BARAJI'NA 250 MİLYON YTL PARA AKTARDIK"

Milletvekili Erdem"den AYTO"ya ziyaret
AKP Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM: "HÜKÜMET OLARAK ÇİNE BARAJI'NA 250 MİLYON YTL PARA AKTARDIK"
Gerçek Gazetesi
Çeşitli program ve etkinliklere katılmak üzere bir haftadır seçim bölgesi Aydın'da bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Mileltvekili Mehmet Erdem, esnaf ziyaretlerine başladı.
İlk olarak Aydın Ticaret Odası'nı (AYTO) ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğu ve Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan ile görüştü. İlin sorunları ve beklentileri konusunda Erdem'e bilgi veren Baştuğ ve Çağlayan Aydın'da öncelikli olarak Çine Barajı ve Çevre Yolu'nun bitirilmesini ilin sahip olduğu jeotermal enerjinin de bir an önce kullanılması için gerekenin yapılmasını istediler.
Her üç konuyu hem hükümet hem de Aydın Milletvekilleri olarak büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Erdem "Yenilenebilir Enerji Yasası çıktı. 5 yıl içerisinde jeotemal tamam. Çine Barajını da biz hükümet olarak250 trilyon para aktardık ve takipçisiyiz. Aydın'a çevre yolu konusunda da yetkili belediyeler, yasadaki 18. maddeyi uygulamaya soksunlar çevre yolunu hemen yapalım" dedi.
AYTO daki görüşmelerin sonunda ilin sorunlarını Ankara'ya taşımak için bir heyet oluşturulmasına ve bu heyetin Aydın Milletvekilleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Ankara'da ilgili bakanlıklara ziyaret etmesine karar verildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.