AYTV’nin geleneksel Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu

AYTV’nin geleneksel Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu

Aydın’ın ilk ve tek yerel televizyon kanalı olan AYTV, 15. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.


Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Aydın’ın ilk ve tek yerel televizyon kanalı olan AYTV, 15. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.
AYTV ve AYFM Genel yayın Yönetmeni Aslı Ulaş Aksu, AYTV’nin geleneksel halde sürdürdüğü, ”Geleneksel Örnek Hizmet Ödülleri”nin bu yılda verileceğini açıklayarak, Aksu Konutta ödüle layık görülen kurum, kuruluş ve kişileri tespit edecek 24 kişilik ödül tespit jürisini konuk etti. Aydın’ın bir önceki Belediye Başkanı Hüseyin Aksu’nun da konuk olduğu gecede. 16 dalda ödüle aday gösterilen kurum, kuruluş ve kişiler büyük bir titizlikle belirlendi. Adnan Menderes Üniversite’nden 9, dernek ve odalardan 10 ve Basın-yayın sektöründen 5 olmak üzere toplam 24 jüri üyesinin 5 saate yakın çalışmasıyla Ticaret, Sanayi, Tarım, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Sağlık, Kültür, Turizm, Folklor, Spor, Çevre ve Basın dallarında toplam 124 kişi aday gösterildiler.
AYTV ve AYFM Genel Yayın Yönetmeni Aslı Ulaş Aksu’nun Aksu Konutta ev sahipliği yaptığı gecede jüri üyeleri 124 aday içerisinde en iyilerini tespit edebilmek için oldukça zorlanırken, AYTV’nin 15. kuruluş Yıldönümü dolayısıyla 3 ayrı branşta da ödül verilmesine karar verildi. Jüri Özel Ödülüne Resim yarışmasında Dünya 1.si olan Nazlıcan Varşlı layık görülürken, AYTV Özel Ödülü İncirliova’nın genç yaşta yaşamını yitirdiği CHP’li Belediye Başkanı Yahya Ümit Orbay’a layık görüldü. Onur ödülüne de bir önceki Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer görüldü.
16 branşta ödüle layık görülen kurum, kuruluş ve kişiler şöyle belirlendi. Eğitim dalında Mustafa Altınısık, Sağlık dalında Dr. Haldun Akaya, Kültür dalında Aydın Ticaret Odası, Turizm dalında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Folklor dalında Murat Yılmaz, Spor dalında Aydın Engelliler Spor Kulübü, Ticaret dalında Eşref Dikmen, Sanayi dalında Ahmet Erdoğan, Basın dalında AA Aydın Büro Şefi Suat Deniz, Çevre dalında Hüseyin Özcan, Tarım dalında Gencelli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Sosyal Yardımlaşma dalında Aydın Türk Kadınlar Birliği ödüle layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum