BAĞARASI-KARAATLI  ARASINA ASFALT SATHİ KAPLAMA  YAPILIYOR

BAĞARASI-KARAATLI ARASINA ASFALT SATHİ KAPLAMA YAPILIYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Söke’de girilmedik sokak, yapılmamış yol bırakmama" talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


Başkan Çerçioğlu ve ekibi bu kez Söke İlçesi Bağarası ve Karaatılı Mahalleleri arasında kalan yolda asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı. Karaatlı Muhtarı Mevlüt Yeşil,” ” 47 yaşındayım böyle hizmet görmedim.Özlem Başkanımız bizim baş tacımız” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun direktifleri doğrultusunda Söke’de dur durak bilmeden hizmet ediyor. Söke’nin birçok mahallesinde devam eden çalışmalar Karaatlı’da da sürüyor. Bağarası ve Karaatlı Mahalleleri arasında kalan yolda asfalt sathi kaplama çalışması başladı. Ekipler çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için aralıksız çalışıyor.

AKKENTLİ: “ÇİFTÇİLERİMİZ ARTIK DAHA GÜVENLİ YOL ALACAK”

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun şehir yolu, dağ yolu, köy yolu demeden Söke’nin ihtiyacı olan tüm yollarda çalışma yürüttüğünü belirtti. Akkentli,”Bağarası Karaatlı arasında bulunan yolumuz yaklaşık 5,5 kilometre civarında.
Burada hem Bağarası'nda bulunan hem de Karaatlı’da bulunan çiftçilerimizin sıklıkla kullandığı bir yol.Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza muhtarlarımızla birlikte konuyu ilettik. Sayın Başkanımız kısa sürede asfalt çalışmasını başlattı. Tüm Bağarasında yaşayan vatandaşlarımızın arazileri bu bölgede. Bu yol sıklıkla kullanılan, asfalt olması gereken ve traktörlerin, iş makinalarının, tarım aletlerinin sıklıkla kullandığı bir yolumuz. Hem yolumuzu genişletme çalışması yaptık hemde şuanda da asfalt çalışmasına başlandı. Arkadaşlarımız çalışmayı yürütüyorlar. En kısa sürede asfaltımızı bitirip çıkmak istiyoruz buradan. Muhtarlarımıza,vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Büyükşehir Belediye Başkanımız yol çalışmalarına 2014 yılından beri çok önem veriyor.Özellikle çiftçilerimizin, tarımla uğraşan vatandaşlarımızın kullandığı yollarlala ilgili çok önemli çalışmalar yapıyor.Bunlardan bir tanesi Demirçay-Avcılar arasındaki yine zeytin üreticilerinin kullandığı yoldu sıfırdan yol açtık. Asfaltını dolgusunu yapmış o yolu açmıştık. Yine çiftçilerimizin ve zeytin üreticilerimizin kullandığı Helvacılar-Akçakaya arasındaki yolumuzu yapmıştı sayın başkanımız.O yolumuzda zeytin üreticilerimizin sıklıkla kullandığı bir yoldu.Bu iki yolumuz ham yoldu asla bir yol yoktu.Hatta Demirçay-Avcılar arasında da iş makinalarımız yeni bir yol açmak suretiyle bir çalışma yürüttüler. Söke’nin genelini ilgilendiren tüm konularda Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman Sökemize hizmet ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ne dağda ne ovada ne şehirde ne sokakta ne caddede ne de bulvarda asfaltlanmadık yol bırakmıyor. Bizde bu hizmet süreci içerisinde bulunmaktan mutlu oluyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. “dedi.

YEŞİL:”TOPUKLU EFE’MİZ OLMASA BU HİZMET OLMAZDI”

Karaatlı Muhtarı Mevlüt Yeşil, Bağarası’nda çüftçilikle uğraşan vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve kısmı kendi bölgelerinden geçen yolda güzel bir çalışmanın hayata geçirildiğini belirterek, “Ben 47 yaşındayım böyle yol görmedim.Çok zorluk çekiyorduk.Yolumuz çok dardı.İki araç yanyana geçemiyordu. İki traktör gelse biri bir diğerini beliyordu geçsin diye.Özlem Başkanımız bizi kırmadı sağolsun yolumuzu genişletti, asfaltımızı atıyor.Yolumuz çok güzel oldu. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Topuklu Efe’miz olmasa bu hizmet olmazdı.O bizim baş tacımız”dedi.

“KARAATLI HALKI OLARAK ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yapılan çalışmadan çok mutlu olduklarını belirten mahalle halkıda Özlem Başkana teşekkür etti. Vatandaşlar,” Bu yolumuz çok bozuktu ve dardı kazalar bile oluyordu zaman zaman. Şu an dolgu oldu, genişledi. Karatlı Mahallesi olarak bu hizmetten çok memnunuz. Yıllardır sıkıntısını çektik. Başta Özlem Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere geçenlere teşekkür ediyoruz. Allah Topuklu Efe’den razı olsun”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.