BAĞARASI TUNCEL’İ BAĞRINA BASTI

BAĞARASI TUNCEL’İ BAĞRINA BASTI

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan adayı Levent Tuncel Bağarası Mahallesi’ni ziyaret ederek sanayi esnaflarıyla kahvaltı yaptı, dertlerini ve isteklerini dinledi.

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel seçim gezilerini sürdürüyor. Tuncel seçim çalışmaları kapsamında Bağarası Mahallesi’ni ve Sanayi esnafını ziyaret etti. Gezisinde Tuncel’e CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileriyle Söke Millet İttifakı Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Sanayi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Tuncel ve beraberindekiler karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

lt--bagarsi-esnaf-ziyareti-01-001.jpg

AKKAYA SANAYİ YOLUNUN YAPILACAĞI SÖZÜNÜ VERDİ

CHP Söke İlçe başkanı Hüseyin Akkaya sanayi esnafının kendilerine ilettiği sorunları tek tek not aldı. Sanayi esnafı 10 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek deve güreşlerinin yapılacağını alana giden yolun bozuk olduğundan yakındı. Başkan Akkaya esnaflara Deve Güreşleri gününe kadar Sanayi yolunun bozuk olan bölümlerinin düzeltileceği sözünü verdi.

lt--bagarsi-esnaf-ziyareti-02-002.jpg

SANAYİ ESNAFI: “BİZ LEVENT BEY’E GÜVENİYORUZ”

Tuncel ve beraberindekiler 31 Mart seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istedi. Sanayi esnafı da yapılan ziyaretten duydukları memnuiyeti dile getirerek; ”Levent Bey’in bize karşı yaklaşımı oldukça sıcaktı. İYİ Parti ve CHP gördüğümüz kadarıyla uyumlu bir çalışma ortaya koyuyorlar. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bugüne kadar bize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Levent Bey  göreve geldiği takdirde büyükşehir belediye başkanımızla birlikte bizim sorunlarımızı gidereceğinin sözünü verdi. Biz Levent Bey’e güveniyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştular.

Heyet daha sonra Bağarası Mahallesi Pazar yerine gitmek üzere sanayiden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.