"Bak biz söz verdik mi yaparız. İş yaparız, kuru gürültü değil"

"Bak biz söz verdik mi yaparız. İş yaparız, kuru gürültü değil"

CHP Koçarlı ilçe başkanı Hasan Akın yazılı bir basın açıklaması yaptı. Akın açıklamasında son zamanlarda yapılan zamlara değindi

CHP Koçarlı ilçe başkanı Hasan Akın'ın basın açıklaması şöyle:

İlçemizde gerçekten numunelik bir belediye başkanı var. Adeta Alice gibi harikalar diyarında geziyor.

Açıklama yapıyor “varlıklıyım” diyor. Allah gönendirsin, Allah olmayana da versin. Hani tok açın halinden ne anlar derler ya, bizimkinin durum o hesap.

Geçmiş karşısına “ehtiyarın” saçmalamış da saçmalamış. Adeta bilgisizlikle, kibirin; 50’ye 50 harmanlanmış hali.

Yılda 10 bin ton çiçek yağı alıp satıyormuş beyzade, vergi memurları incelesin bakalım beyan ettiğin vergi ne…

Çiçek yağına gelen zamlara hiç değinmeyişinde çarşına pazar olmasından muhtemelen öyleyse.

Bak Nedim Efendi,

Önce bilgisizliğini bir giderelim. Gerçi tümünü birden alırsan bünyen kaldırabilir mi zehirlenme mi yaşar bilmiyorum ama gene de sen bünyenin aldığı yere kadar oku!

Bak Yağcıdere Göleti’ni ASKİ temizledi, şimdi Gaffarlar’da çalışıyor, haberin yok mu? Senin kuşlar bir tek iftira mı taşıyor sana… Esentepe Göleti’nin tarımsal sulama yapımı yarın ihale ediliyor.

Koçarlı kanalizasyonu yapılıyor, yeniden yapılan yolları da mı gözün görmüyor? Kıskançlığından gözün kapalı mı gidip geliyorsun evine… Arıtmanın projesi bitti ihaleye çıkılıyor hadi onu da benden duy. Bak biz söz verdik mi yaparız. İş yaparız, kuru gürültü değil. Ha bir de Aydın merkezden 8 mahallemize su getiriyor ASKİ, aklın almaz senin ama duymuş ol. Her gün oturduğun binayı da Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptı unuttun mu?

Bak birde sana şunu söyleyeyim, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden yasaya uygun olmayan iş geçmez, uygun olan geçer. Hasbel kader nadiren gittiğin toplantılarda telefonun ile oynayacağına kulak ver ya da kendi partinin meclis üyelerine sor. İftira etme, bari kendi partililerine etme.

Nedim Bey,

Söyleşinin sonunda çiftçinin durumuna değinemediğini de itiraf etmişsin. Zor alan değil mi? Ağzını açsan alacağın tepkiyi biliyorsun.

Bak çiftçi yem alamıyor, 2,5 katına çıkmış fiyatlarıyla gübrenin yanından geçemiyor.

İktidarınızla, bu millet ekmek kuyruğuyla mazot kuyruğuyla tanıştı.

Sen bırak Koçarlı’yı bir daha rüyanda görmeyi, iktidardan gidiyorsunuz Nedim Efendi, iktidardan.

Ha kendini harikalar diyarında büyükşehir ile aşık atar görüyorsun. Mustafa abin duymasın, herhalde büyükşehir adaylığı rüyaların var. Mustafa abin kızarsa söyle, biz açıklama yaparız, “heyecanlı daha abisi kızma Nedim beye” deriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.