"Bak mazot sonunda 10 lira oldu zil takıp oynayın"

"Bak mazot sonunda 10 lira oldu zil takıp oynayın"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin basın açıklamasında AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdi. Mersin "Bak mazot sonunda 10 lira oldu zil takıp oynayın." dedi

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin basın açıklamasında AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdi. Mersin basın açıklamasında şunları söyledi. 

Dün, bir evvelki gün söylediğim gibi, bu Mustafa Savaş’ın Aydın’da şu kadar gündür evim var açıklaması değişti de değişti. Dönüştü de dönüştü. Sözde ses kaydı alınarak yapılan mülakatmış.

Güler misiniz, ağlar mısınız bu iki zavallının haline?

Editör saç baş yoluyordum dedim, ses kan bağı kotasından mıdır bilinmez, Mustafa Beyin görevlendirdiği bir yönetim kurulu üyesinden geldi.

Kimdir bilmem, kombinesi kaç maçlık onu hiç bilmem.

Ama sen bırak milletin tepesini, ayakkabısının altı delik altı. Yama yaptıramıyor.

Mustafa Savaş hadi evin barkın konusunda döne döne baş döndürdün. Aynı mahareti, ekonomi ile ilgili gösterebilecek misin?

Bak mazot sonunda 10 lira oldu zil takıp oynayın.

Ha birde mazot benzini 50 kuruş geçti, hakikaten bunu nasıl becerdiğinizi, petrol üreticileri bile araştırmaya başlamış, örnek bir araştırma konusu oldunuz tebrikler.

Kahvenin kilosuna 3 ayda  %100 zam gelmiş yahu sadece 3 ayda.

Sayenizde millet misafirine duru su ikram edecek hale geldi.

Yazık değil mi? Utanmıyor musunuz?

Halk ekmekler önünde tüm Türkiye’de onlarca yüzlerce metre kuyruk oluyor, elinde asasıyla bekliyor emekli o kuyruklarda sizde hiç vicdan kalmadı mı? Ekmek 6 liraya doğru gidiyor diyoruz size duymuyor musunuz?

Bakın OECD’nin resmi raporunda ekim ayı gıda enflasyonunda Türkiye OECD ortalamasının tam 6 katı, Euro bölgesinin tam 15 katı. Bu açıklamamda kaçkere tekrar ettim bilmiyorum ama, utanmıyor musunuz?

Bir yılda ülkemizde 246 milyon lira kredi yeniden yapılandırılmış. Milletimiz ödeyememiş.

Mustafa Savaş, ev mi tuttun, bark mı aldın ne yaptın bilmem ama, çekilin şu milletin başından, düşün yakalarından, koyun sandığı, zaten gidiyor gitmekte olan…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.