Bakanı Albayrak’ın ‘Çağrı merkezi kurun’ talimatı üzerine ilk açılış yapıldı

Bakanı Albayrak’ın ‘Çağrı merkezi kurun’ talimatı üzerine ilk açılış yapıldı

Bakanı Albayrak’ın ‘Çağrı merkezi kurun’ talimatı üzerine ilk açılış yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, müşteri memnuniyetini artırmak için büyük önem verdiği, elektrik dağıtım şirketlerinin kuracağı çağrı merkezlerinin ilki Denizli’de, Bereket Enerji Grubu tarafından açılışı yapıldı.
Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa’ya hizmet vermek üzere kurulan ADM-GDZ Çağrı Merkezi açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Denizli Milletvekillerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, konuya ilişkin açıklamasında; ”ADM Elektrik Dağıtım, Aydın, Denizli ve Muğla’da 1.7 milyon aboneye, GDZ Elektrik Dağıtım ise İzmir ve Manisa’da 3 milyon aboneye elektrik sağlıyor. İki şirket yıllık toplamda 22.5 milyon megawatsaat elektrik dağıtımı yapıyor. Ağustos ayında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak elektrik dağıtım sektörüne, ‘Çağrı merkezi yatırımlarını Ekim ayına kadar tamamlayın’ uyarısında bulunarak, "İstediğimiz performansı yakalamaları lazım. Yakından takip ediyorum. İyileşme yoksa külahları değişeceğiz" demişti. Bu çağrıya ilk cevap veren ve gerçekleştiren Bereket Enerji Grubu’nu tebrik ediyoruz. Aydın Bölgesi’nin elektrik dağıtım işini de sürdüren Bereket Enerji bundan sonra hizmet kalitesini artırarak devam edecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.