BAL 8. Grup’ta yeni lider Sökespor

BAL 8. Grup’ta yeni lider Sökespor

BAL 8. Grup’ta yeni lider Sökespor

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup 12.Hafta karşılaşmasında Çiğli Belediyespor’u yenen Sökespor liderlik koltuğunu ele geçirdi.
Maç Söke Şehir Stadında oynandı. Sökeli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maça Sökesporlu futbolcular “Vatan Size Minnettardır” pankartı ile çıktı. Tribünleri Türk Bayrakları süsledi. Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş’ın da izlediği maçın sonunda gülen taraf Sökespor oldu.
Sökespor haftalardır nefesini ensesinde hissettirdiği lider Çine Belediyespor’u 75. Dakikada Rıza Bulut’un golü ile 1-0 yendi. Oldukça çekişmeli geçen Sökespor kalecisi Ufuk’un kalesinde devleştiği maçın sonunda 3 Puanı hanesine yazdıran Sökespor, ligin ilk yarısını rakibi Çiğli Belediyespor’un bir puan önünde lider olarak tamamladı.
GÜNAL," İLK YARIYI LİDER BİTİRMEK BÜYÜK GURUR"
Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal; “İlk yarıyı lider bitirmek çok güzel bir duygu, en azından bu duyguyu Söke halkına ve taraftarına yaşatmamız bizim için büyük bir gurur kaynağı. İnşallah 2.yarının sonunda da böyle olur, play-off larda da böyle olur. Bu yıl 3. lige çıkarak yılların özlemini giderirsek daha mutlu oluruz” dedi.
SÖKESPOR - ÇİĞLİ BLD: 1-0
STAT: Söke Şehir
HAKEMLER: Levent Buğra Vartemel **, Serkan Ayan **, Ümit Malak **,
SÖKESPOR: Ufuk ***, Gökhan **, Yalçın **, Ahmet Yapıcı **, Ali Akyan **, Mehmet Ali **, Emre Bozatlı ***, Mehmet Al ** (73 Metehan ?) (74 Arda *), Ferdi Kösem ***, Rıza ***, Saliou ** (57 Recep *)
ÇİĞLİ BLD: Can *, Ferdi * (13 Erdoğan **), Mahmut **, Halil **, Mustafa **, Emre **, Emrah **, Hakan **, Göksel **, Doğan **, Ufuk * (80 Murat ?)
GOLLER: Dk 75 Rıza Bulut (Sökespor)
SARI KART: Erdoğan, Göksel, Ufuk, Emre (Çiğli Bld.)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.