BALKAN KUPASI'NI KAZANAN "AYDIN'IN SULTANLARI" BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

BALKAN KUPASI'NI KAZANAN "AYDIN'IN SULTANLARI" BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Takım sporlarında Aydın'a tarihinde ilk kez uluslararası bir kupada şampiyonluk kazandıran "Aydın'ın Sultanları" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Oyuncular ve teknik heyet Başkan Çerçioğlu'na her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ederken, Aydın'a bir kupa daha kazandırmaktan dolayı da çok mutlu olduklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nı özellikle Aydınlı genç kızlara örnek olmak, onlara yol gösterebilmek için oluşturduklarının altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Çocuklarımıza örnek olabilmek için oluşturduğumuz takımımız ilk birincilik kupasını aldı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyoruz. Aydın'a yeni başarılar kazandıracağına emin olduğumuz takımımıza ve maçlarda onları yalnız bırakmayan Aydınlılara çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu yıl Türkiye Kupası, misli.com Sultanlar Ligi ve CEV Challenge Cup'ta yoluna devam eden "Aydın'ın Sultanları", 2018-2019 sezonunda da ilk kez katıldığı CEV Challenge Cup'ta ikincilik elde etmişti. "Aydın'ın Sultanları" bu yıl da CEV Challenge Cup'ta 32’li Finaller Turu’nda Norveç’in Tromso takımıyla karşılaşacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.