Başak Koleji öğrencilerinin resim sergisi beğeni topladı

Başak Koleji öğrencilerinin resim sergisi beğeni topladı

Başak Koleji öğrencilerinin resim sergisi beğeni topladı

Gerçek Gazetesi
Aydın Özel Başak Koleji öğrencilerinin resim sergisi 10 Nisan 2012 Salı günü Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu"nda açıldı. 15 Nisan tarihine kadar açık olacak serginin açılışına Aydın İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özbay, Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, Görsel Sanatlar Öğretmeni Saime Özgönül, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.
Başak Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Saime Özgönül, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada “Sergimiz 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor. Yıl boyunca yaptıkları resimleri sergileyerek onların motivasyonlarını da artırmış oluyoruz. Sergimiz 15 Nisan"a kadar açık olacak” dedi.
Serginin açılışında konuşan İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka, “Sanat ferdin bedenen ve ruhen eğitimini sağlıyor. Kültür ve sanat ortamında bulunmak büyük mutluluk. Benim için bir kitap yazmak neyse bir resim yapmakta aynı şeydir. Ortaya çıkardıkları eserler, öğrencilerimizin kendi dünyalarını yansıtıyor” dedi.
Konuşmalarının ardından İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Saime Özgönül açılış kurdelesini keserek serginin açılışını gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Görsel Sanatlar Öğretmeni Saime Özgönül resimler hakkında Nuri Aktakka ve İl Milli Eğitim Şube Mehmet Ali Özbay'ı sergiyi dolaştırarak resimler hakkında bilgi verdi.
Sergiyi gezen veliler ve misafirler öğrencilerin eserlerini çok beğendiklerini ifade ederek, başta öğrenci ve öğretmenleri olmak üzere okul yönetimini kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.