Başarılı kurum personelleri ödüllendirildi

Başarılı kurum personelleri ödüllendirildi

KÖYDES VE BELDES PROJESİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN PERSONELLERE VALİ MUSTAFA MALAY TARAFINDAN TAKDİRNAME VERİLDİ

Gerçek Gazetesi
Aydın İl Özel İdaresi tarafından il genelinde 2007 yılı çerisinde uygulanan Köy Altyapısını Destekleme Projeleri (KÖYDES) ile Belediyelerin Altyapısını Destekleme Projeleri (BELDES) iş ve işlemlerini yürüten ve üstün başarı gösteren kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ödüllendirildi. Valilik makamında gerçekleşen ödül törenine Aydın Valisi Mustafa Malay, Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küspeci ve ödüllendirilecek olan kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katıldı.
Törende konuşan Vali Mustafa Malay, KÖYDES ve BELDES projelerinin hayata geçirilmesinin ardından Aydın'da birçok köy ve belediyenin alt yapı sorunlarının çözüldüğünü söyledi. Bu çalışmalar sırasında görevli personellerin büyük sorumluluklar üstlendiğini belirten Vali Malay, Arkadaşlarımız kıt kaynaklarla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bu konuda ilçe kaymakamlarımızın çalışmaların yapılmasında ve gereksinimlerin tesit edilmesinde görevlilerimize yardımcı oldular. Ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrasında köy ve beldelerimizin alt yapı sorunları giderildi. Önümüzdeki yıllarda da ilimizde bu yöndeki çalışmalar artarak devam edecektir dedi.
Yapılan konuşmaların ardından KÖYDES ve BELDES projelerinde gösterdikleri başarılardan dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Mahalli İdareler Müdürü Şerife Bardakçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Kılınç, İl Özel İdaresi Plan Proje ve İnşaat Müdürü Hasan Sarıoğlu, İl Özel İdaresi Su ve Kanal Müdürü İlker Kırdök, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özay Özhan, İl Özel İdaresi Köy Tesisleri Teknisyeni Süleyman Talay, İl Mahalli İdareler Şefi Akif Çıblak, İl Mahalli İdareler Memuru Bülent Çağlayan Vali Mustafa Malay tarafından takdirname ile ödüllendirildiler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.