BASINA ÇİRKİN SALDIRI

BASINA ÇİRKİN SALDIRI

- DİDİM’DE FAALİYET GÖSTEREN MAVİ DİDİM GAZETESİNİN CAMLARI KIRILDI


Gerçek Gazetesi
Aydın"ın Didim ilçesinde yayınlanan Mavi Didim Gazetesine dün gece kimliği belirsiz kişi ve kişiler saldırıda bulunuldu. Yapılan çirkin saldırıda can kaybı yaşanmadı.
Edinilen bilgiye göre; Didim"de 13 yıldan bu yana faaliyet gösteren Mavi Didim Gazetesi dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sabah saatlerinde saldırıda bulunuldu. Saldırıda bulunan işyerini camlarını taşlarla kırıldığı görülürken işyerinde yaklaşık 3 bin TL"lik bir zararın olduğu tespit edildi. Sabah saatlerinde meydana gelen durumu gazete çalışanları ilk olarak haberi olurken, olaydan sonra olay yerine gelen polis işyerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Yapılan çirkin saldırıyı kınayan gazete sahibi Ergün Korkmaz, saldırının ne amaçla ve kimler tarafından yapıldığını bilmediğini söylerken “İşyerimize yapılan bu saldırı hoş değil, Biz gazete olarak tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışımızdan vazgeçmeden sürdüreceğiz. Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz. Bunların güçleri ancak bu tür saldırıları gerçekleştiriyor. Bu kişilerin kimler olduğunu da tespiti zor ama biz yılmadan ayakta durmaya devam edeceğiz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.