Başkan adayı Dalgıç Söke'de gençliğin egemenliği için yola çıktı

Başkan adayı Dalgıç Söke'de gençliğin egemenliği için yola çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda ilçe kongresi ve kadın kolları kongresinin ardından cumartesi günü gençlik kolları kongresi gerçekleştirilecek.

Söke CHP Gençlik Kolları Başkanlığı’na Halil Yıldırım’ın ardından Egemen Dalgıç da aday olduğunu açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık, ilçe yöneticileri ve partililer bulundu.
Kongreler süreci nedeniyle partiyi cıvıl cıvıl görmenin, her gün yeni bir heyecan yaşıyor olmanın güzel bir duygu olduğunu belirten CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, gençlik kollarında yarışacak iki adaya da başarılar diledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık ise açıklamasında gençlik kolları başkanlığına aday olan iki isme de başarılar dilerken; “Sonuç ne olursa olsun kazanan CHP’dir” dedi.
Söke CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı Egemen Bağış yaptığı açıklamasında; “Cumhuriyetin ışığında, ilkelerimiz doğrultusunda yürüdüğümüz aydınlık yolda gençliğin sesi olarak bizler umutlu günlere yelken açmayı düşleyen gençler olarak mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. 2004 yılından bu yana içinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne gece-gündüz hizmet ettim, etmekten de onur duydum. Geçtiğimiz yerel seçimlerde birlikte vefakarca çalıştığımız arkadaşlarımızla CHP bayrağını Söke Belediyesi’nde dalgalandırmaya devam ettik. Geçmişten bugüne başarılarıyla adından söz ettiren Gençlik Kollarının, CHP örgütün temel taşlarından biri olmasını sağlayan, sağlam bir yapıyla inşa eden tüm gençlik kolları başkanlarımıza selam olsun. Bizde onlardan aldığımız bayrağı daha ileri seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini feyz alarak ve dinamik kılarak, Tam Bağımsız Türkiye için mücadele eden bir Ulusun torunları olarak; Kuva-i Milliye ve devrimci duygularımızdan ödün vermeden bu yolda yürüyeceğiz. Deniz Gezmiş ve arkadaşları başta olmak üzere GEZİ ruhundan aldığımız gücün; sesimize ses, gücümüze güç katacağımıza inancımız tamdır. Biz sevgiyi inşa etmek için görev istiyoruz. Biz gençliğin daha fazla siyasetin içinde olmasını sağlamak için görev istiyoruz. Biz gençliğin emeğine değer katmak için görev istiyoruz. Biz değişen Söke’de gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile gençliğin kent yönetiminde söz sahibi olması için görev istiyoruz. Biz Söke’de çığ gibi büyüyen CHP gücünü, genelde iktidara taşımak için görev istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.