Başkan Akman: "AKP ve MHP temsilcileri Genel Başkanlarını taklit etmektedir"

Başkan Akman: "AKP ve MHP temsilcileri Genel Başkanlarını taklit etmektedir"

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman yazılı basın açıklaması yaptı. Akman açıklamasında"Ülkemizin geçtiği bu süreçte partizanlık yapan, şehitlerimize saygı yürüyüşünde gülen, AKP ve MHP temsilcileri Genel Başkanlarını taklit etmektedir." dedi.

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman'ın yazılı basın açıklaması aynen şöyle:

"İncirliovamızda Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü düzenlediğimiz günün akabinde belirli odakların yürüyüşe gölge düşürmek, buradan hareketle milli birlik ve şuurun dışında siyasetle kamuoyunu meşgul eden bir takım tartışmaları gözlemledik.
Kaymakamlığın, tüm siyasi partilerin onay ve destek vereceğini açıklamasından sonra Yürüyüşe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, İl Başkanımız Ali Çankır, İYİ Parti İl Başkanımız Cemal Sarı ve İlçe Belediye Başkanlarımızın gelmesinden rahatsız olduğu gerekçesiyle yürüyüşümüzü protesto edip gelmeyen, aynı gün memleketinde birlikte organize ettiği yürüyüşü sabote eden AKP ve MHP İlçe Başkanları’nı kınıyorum.
Valiliğin yürüyüş planından önce karara varılmış olan yürüyüş hepimizin yürüyüşüdür.
Buradan geçtiğimiz bu hassas günlerde kutuplaşmadan beslenen siyasetçilere sesleniyorum.
Özlem Başkanımız önceden davetli olmamış olsaydı ve Aydın’da düzenlenen yürüyüşe katılsaydı o yürüyüşe de mi gitmeyecektiniz?
Ülkemizin geçtiği bu süreçte partizanlık yapan, şehitlerimize saygı yürüyüşünde gülen, AKP ve MHP temsilcileri Genel Başkanlarını taklit etmektedir.
Bu izansız hareketleri Aydın kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.