BAŞKAN ALTINDİŞ:" İKRA DENİZ'İN YAŞAMASI İÇİN HEP BERABER SAVAŞ VERECEĞİZ"

BAŞKAN ALTINDİŞ:" İKRA DENİZ'İN YAŞAMASI İÇİN HEP BERABER SAVAŞ VERECEĞİZ"

CHP Söke Kadın Kolları,Söke İlçesi'nde doğuştan bir genetik kas hastalığı olan SMA Tip 1 ile mücadele eden 31 aylık İkra Deniz için kermes düzenledi. Kermesin tüm gelirleri, İkra Deniz'in Amerika'da gen tedavisi görebilmesi için açılan hesaba yatırılacak.

Söke'nin kırsal Sarıkemer Mahallesi'nde yaşayan Mustafa ve Emel Pamuk çiftinin iki çocuğundan 31 aylık İkra Deniz Pamuk, 2019 yılı mayıs ayında rahatsızlandı. Ailesi tarafından doktora götürülen minik İkra Deniz'e doğuştan SMA Tip1 teşhisi kondu. Sadece yurt dışında yapılabilen zolgensma gen tedavisi görmesi gereken İkra Deniz'in 2 milyon 132 bin euroya (Yaklaşık 20,5 milyon lira) ihtiyacı olduğu belirtildi.


Tedavi için çok az bir zamanı kalan minik İkra Deniz için Valilik onayı ile yardım kampanyası açıldı.
CHP Söke Kadın Kolları, İkra Deniz için kolları sıvadı.Tüm geliri yardım hesabına aktarılmak üzere Söke Belediye Meydanı'nda kermes düzenledi. Kermeste CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş,CHP Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP İl Başkan Yardımcıları Dursun Evren, Mehmet Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan,Yasemin Gürsoy,CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eylem Günal Gürbüz ve CHP İlçe yönetimi hazır bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de İkra Deniz Bebek için kermese katılarak katkıda bulundu

ANNE EMEL PAMUK:"ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN"

Kızının tedavisi için düzenlenen kermese katılan Anne Emel Pamuk, açılan kermesin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Anne Pamuk,"Allah razı olsun çok bereketli bir kermes oldu. Bunların sık sık olması lazım. Ben annesi olarak yetişemiyorum her gün her yerde yapmak istiyorum ama yetişemiyorum. Az kaldı ama bu gün yüzde 52 olduk. Zaman bizim için çok önemli 1 kilo daha aldımı bizim bu ilacı alma hakkımız kalkıyor. "dedi.

BABA DENİZ PAMUK:"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Baba Deniz Pamuk da herkesi destek olmaya çağırarak,"CHP Kadın Kollarından, Gençlik Kollarından, emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun. Katkılarından dolayı Fatih Akkentli'ye de çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız Türkiye de devam eden en uzun kampanya. Artık bitiyor sonlarına geldik. Bir kez daha herkesi destek olmaya çağırıyorum. Artan kurdan dolayı yurt dışı desteği de bizim için çok önemli. Duyarlı vatandaşlarımız yurtdışında da İkra için yardım kermesleri yapıyorlar. "dedi.

BAŞKAN ALTINDİŞ: "İKRA DENİZ İÇİN HEP BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ"

CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş de, tedavi parasının zamanında toplanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Kermesimiz beklediğimiz gibi ilgiyle karşılandı. Ailenin de gelmesi çok iyi oldu. İkra bebeğin sadece 1 kilosu kaldı. Hepimiz anneyiz babayız o 1 kiloyu almasın diye çabalamak çok zor çok üzücü. Çok zor bir süreç kızımız inşallah iyi olacak. Zamanında toplanacak. Ve kızımız sağlığına kavuşacak. SMA hastası çocuklarımız için toplumsal olarak çok büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz.Çok hızlı bir şekilde yavrumuzun ve İkra kızımız gibi SMA hastası tüm çocuklarımızın sağlığına kavuşmasını diliyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.