BAŞKAN ALTINDİŞ VE EKİBİ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

BAŞKAN ALTINDİŞ VE EKİBİ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkan Aylin Özcan Altındiş, Sökeli kadınlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Altındiş ve ekibi, Serçin Köyü'ne giderek Yaşam Hakkı projesi ve Sigortası projesini kadınlara anlattı.

CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkan Aylin Özcan Altındiş ve ekibi Söke İlçesi Şerçin Köyü'ne gitti. Kapı kapı dolaşarak kadınlara Cumhuriyet Halk Partisinin Millet İttifaki ile iktidarları döneminde uygulamaya koyacağı Aile Destekleri Sigortasi ve YasamHak projesini anlatti.

BAŞKAN ALTINDİŞ:"SERÇİN'DE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK"
CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, parti olarak çok önemli  projeleri olduğunu belirterek, bu projeleri kadınlara anlatmak için kapı kapı dolaştıklarını ifade etti. Başkan Altındiş, " Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan  Aile Destekleri Sigortası ve YaşamHak projeleri geleceğe umutla baktıran çok değerli sosyal projeler. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde bu değerli projelerin sorumluluğunu gururla taşıyoruz. Genel Başkanımız bu çok önemli sosyal devlet projesini biz kadınlara emanet etti. Kapı kapı dolaşarak bize emanet edilen bu  projeleri kadınlarımıza anlatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda Serçin köyündeydik. Serçin aynı zamanda benim de köyüm. Çok güzel karşılandık. Çalmadık kapı,sıkılmadık ek bırakmadık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri sevgi, ilgi bizleri çok mutlu etti.  Bu güzel projeleri bizden dinlerken gözlerindeki umudu mutluluğu görmek bizleri çok daha motive ediyor.

270368662_130539536095482_5814211488326617602_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.