Başkan Atabay Almanya'da turizmcilerle bir araya geldi

Başkan Atabay Almanya'da turizmcilerle bir araya geldi

Başkan Atabay Almanya'da turizmcilerle bir araya geldi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Fahri Hemşerisi Hüseyin Baraner ve Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Almanya Seyahat Acenteler Birliği Yurt dışı Komisyon Üyesi Hikmet Atilla Didim için Almanya’da turizmcilerle ve tur operatörleriyle bir araya geldi.
Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çeliğinde aralarında bulunduğu Alman ve Türk turizm basını, Alman işadamları ve tur operatörlerine verilen yemekte Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Didim ile ilgili bilgiler verdi. Yoğun ilgi gören yemekte Başkan Atabay Didim hakkın da kısa bilgi verdikten sonra, Didim’in daha yeni gelişmekte olan bir Turizm kenti olmasının Didim için bir şans olduğunun altını çizerek Didim’in bundan böyle diğer Turizm bölgelerinin yapmış olduğu hatayı yapmayacağına, her yapılan hatadan ders çıkarıp ona göre hareket edileceğini belirterek, Didim’in gelişmesinde en önemli faktörün insan olduğu ve bu çerçevede doğayı, tarihi ve kültürel değerleri koruyarak gelişeceklerinin, bu gelişmenin de kontrollü olmasının önemini ifade etti.
Didim’in Almanya’da çok bilinen bir turizm kenti olmadığından bahseden gazeteciler Alman tatilcilerin Antalya’yı tercih ettiklerini, Didim’i tercih etmeleri için ne tür çalışmaların yapılacağını sorması üzerine Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Amacımız Antalya ile rekabet içerisin de olmaktan ziyade, Ege de ve Didim de olan değerleri ön plana çıkararak, Antalya’nın sunduğu turizm konseptinden başka bir turizm konsepti ortaya koyarak yeni bir tatilci kitlesi yaratmaktır. Yenilik her kesin dikkatini çeker, bu tatilciler için de geçerlidir. Didim’de de yenilik yaratıp dikkatleri buraya çekeceğiz.” Derken bunu da gerçekleştireceklerinden emin olduğunu belirtti.
Yemekte yemeğe katılanlar tarafından turizmin dünü ve geldiği nokta değerlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.