BAŞKAN ÇANKIR GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN ÇANKIR GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

CHP Aydın il başkanı Ali Çankır yaptığı yazılı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.

CHP Aydın il başkanı Ali Çankır'ın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladığı Yazılı Basın Açıklamasında Şunları Söyledi:

Ülkemiz ne yazık ki demokrasi karşıtı bir anlayış ve 7'den 70'e tüm topluma uygulanan baskılarla yönetilmektedir. Bugün iktidar karşıtı bir haberi yapmak bile suç sayılmakta çeşitli iftira ve sözde gizli tanıklarla hapse atılmaktadır. 

Ülkemizde işleyen fikir ve düşünce bağımsızlığı çarkının iktidar eliyle bizzat bozulduğu, tutuklu gazetecilerin arttığı, emeklerinin hiçe sayıldığı bir dönem yaşıyoruz. 

Halkımızın objektif ve bilinçli bir şekilde haber almasını sağlayan, sizleri vasıtası ile düne, bugüne ve yarına dair fikir sahibi olmamızı sağlayan gazetecilerimize, basın emekçilerimize ne kadar teşekkür etsek az kalır. 

Emeklerinizin ve değerlerinizin bilindiği, kaleminizin özgür, fikir ve düşünce bağımsızlığınızı rahatça beyan edeceğiniz günlere çok az kaldı. 

Bu vesile ile tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.