BAŞKAN ÇANKIR SİLAHLI SALDIRIYI KINADI

BAŞKAN ÇANKIR SİLAHLI SALDIRIYI KINADI

Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Oğuzhan Turan'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili yapığı açıklamada "şiddetle kınanması gereken bu olaydan siyasi olarak nemalanmaya çalışan bir güruh var"dedi

Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Oğuzhan Turan'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dün sabah Kuşadası ilçemizde ne yazık ki üzücü bir olay yaşandı. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcımız Oğuzhan Turan silahlı bir saldırıya uğradı. Ancak üzülerek görüyoruz ki şiddetle kınanması gereken bu olaydan bile siyasi olarak nemalanmaya çalışan bir güruh var. Dün yaşanan olayın tetikçi ve azmettiricilerinin geçmişi ortadır. Asıl sorun ise geçmişte bu tarz olaylara maruz kalanların, olaylar sonrasın da hiçbir şekilde tepki göstermemesi ve hatta sonrasında bu rantçı zihniyet ile aynı resim kareleri içinde yer almış olmalarıdır. Dün yaşanan olayın asıl sorumluları da geçmişte bu rantçı çetelere prim tanıyanlardır. 

Dün yaşanan bu üzücü olaydan siyasi rant elde etmeye çalışanlar şunu iyi bilmedir ki ; Millet İttifakı mensupları olarak, belediyelerimiz ve belediye başkanlarımızla hiçbir ranta geçit vermeyeceğimizi beyan ettik. Kuşadası’nda da böyle oldu ve olmaya da devam edecek. Yaşanan silahlı saldırı sonrasında olay gerekçesi olarak gerek sosyal medya hesaplarında gerekse bazı haber sitelerinde yer verilen saldırı nedeninin gerçeklerle yakından uzaktan alakası yoktur. 
Silahlı saldırı gerçekleştiren failine ve arkasında ki karanlık zihniyete asla prim tanınmayacak buna müsaade etmeyeceğiz. 

Milletimizin takdir ve teveccühü ile kazandığımız belediyelerimize atılan iftira ve çamurlar bizde tutmaz. Millet İttifakı belediyelerimiz ve belediye başkanlarımız da ranta geçit vermez. Kuşadası 30 yıldır görmediği bir hizmet seferberliği yaşıyor. Kentimiz baştan aşağı yenileniyor. Kuşadası kamuoyu belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde takdir ediyor. Bu tarz çirkin bir olaydan siyasi rant kazanmaya çalışanlara da prim vermiyor.
Genel Başkanlarımızın yaratmaya çalıştığı, ülkede bir hoşgörü dili var. Bu ülkenin insanlarının bir arada olmasıyla ilgili bir sevgi ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Bizler de aynı bu sevgi ve hoşgörü ortamını yaratmak için örgütlerimizle elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bu hoşgörü anlayışı, bizlerin iyi niyetini suiistimal etmekle ilgili test etmeye kalkmasın. Bu kirli düşüncelere, kirli zihniyetlere karşı en sert şekilde durmaya devam edeceğiz. Halkımızın çıkarlarını korumaya devam edeceğiz. 
Özlenen yaşam mucizelerle değil devrimlerle olur. Bugün rant, menfaat ve lüks düşkünü kibir kulelerini; yüreğimizdeki cesaret, insanlara olan sevgimiz ve bu memlekete olan sevdamız ile yıkacağız.
Tüm yaşanan saldırılara, algı olaylarına, iftiralara karşı bizlerin sakinliği ve hoşgörüsü sakın ola kimseyi aldatmasın. Kimse de iyi niyetimizi suiistimal etmeye kalkmasın.

Biz hep şu söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.  Millet İttifakı mensupları, Millet İttifakı belediye başkanları, Millet İttifakı’nın her bir bireyi bu tür ucuz tehditlere boyun eğmedi, bundan sonra da boyun eğmeyecektir.
Aydınlık günleri eli silah tutan maşalarla değil, eli kalem tutan, Cumhuriyeti savunan, hak, hukuk ve adaletin üstünlüğüne inana, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidenlerle birlikte kuracağız. 
Bu vesile ile dün yaşanan üzücü olayda saldırganın yakalanması nedeniyle, saldırıdan hemen sonra çalışmalarına devam eden ve sonuca ulaşan Emniyet teşkilatımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kuşadası Belediyesi Başkan yardımcımız Oğuzhan Turan’a  ve şahsında tüm Kuşadalı hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bugün aramızda olmayan milletvekillerimiz, Aydın Bşb Başkanımız Özlem Çerçioğlu, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, çeşitli illerden bizlere ulaşan il ve ilçe başkanlarımızın geçmiş olsun dileklerini de iletiyorum.
Unutmayın ki ; güzel günleri yüreğimizdeki cesaret ve inanç ile hep birlikte kuracağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.