BAŞKAN ÇANKIR "UCUZ SİYASETÇİLERE, YANCILARA VE UZANTILARA CEVAP GECİKMEYECEKTİR"

BAŞKAN ÇANKIR "UCUZ SİYASETÇİLERE, YANCILARA VE UZANTILARA CEVAP GECİKMEYECEKTİR"

CHP Aydin İl Başkanı Ali Çankır yazılı bir açıklama yaptı. Çankır yaptığı yazılı açıklamada, "Belediyelerimiz üzerinden siyaset devşirmeye kalkan ucuz siyasetçilere, yancılarına ve uzantılarına en güzel cevap seçimlerde halkımız vermektedir." dedi

CHPli çankır yazılı açıklamasında şunları söyledi:

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekiplerimiz her zaman vatandaşlarımıza, halkımıza kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Aydın ilimiz Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden biridir. Halkımızın kurban bayramında büyük ilgi gösterdiği Kuşadası ilçemizde yoğun kullanımdan dolayı oluşan arızaya 12 dakikada müdahale ederek tatile gelen tüm vatandaşlarımızın taktirini kazanmıştır. Olayın başladığı ilk andan itibaren Başkanımız Özlem Çerçioğlu tüm teknik ekip ve ekipmanlarını olay yerine yönlendirerek oluşacak sıkıntıların önüne geçmişlerdir.
Aydın Büyükşehir Belediyemiz üst düzey bir performans sergilemiştir. Kendi performansından bi haber hadsizler verilen mücadeleyi kendi küçük dünyalarında başka bir yere koymaya kalkmışlardır. Demokrasilerde siyasilerin performanslarını halk belirler. Haddini bil otur yerine. Senin performansını belirleyenler sandığa gömülecek. Yandaş kanallar, yalan kalemler verilen emek ve alın terinin altında ezilmişlerdir.
Bu sabah ASKİ Genel Müdürlüğü bağımsız ve akredite olmuş bir laboratuvara aldırdığı an itibariyle deniz suyu numunesinin analiz sonuçlarına göre alınan numune deniz suyu kriterlerine uygun ve herhangi bir atık su içermemektedir. Bu analiz sonucu hadsizlere verilen en güzel cevaptır.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi birlikte ivedi olarak bölgede gerekli çalışmaları yapmaktadır. Peyzaj çalışması ve alanın çimlendirilmesini kısa sürede tamamlamıştır.
Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz üzerinden siyaset devşirmeye kalkan ucuz siyasetçilere, yancılarına ve uzantılarına en güzel cevap seçimlerde halkımız vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.