BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, KARPUZLU İTFAİYESİNİ YENİLENDİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, KARPUZLU İTFAİYESİNİ YENİLENDİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARPUZLU’YA İKİ ADET İTFAİYE ARACI GÖNDERDİ

Aydın’ın en küçük ilçesi olan Karpuzlu’da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye teşkilatı ve araçları yenilendi. 
     30 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP’den Belediye Başkanı seçilen ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısına katılmayan ve daha sonra partisinden istifa ederek bağımsız olarak görevini sürdüren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, ilçenin sorunlarının tek tek çözüleceğini belirtti.  
  Seçimin ardından büyükşehir belediyesinden en fazla destek alan ilçelerin başında gelen Karpuzlu’da itfaiye teşkilatı ve araçları yenilendi. Daha önce Karpuzlu Belediyesi’nde kullanılan aracın hizmet edemeyecek durumda olduğunu ve bölgenin yapısına uygun olmadığı için geri çekildiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Aydın, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı ile eski aracı geri çekip bakıma aldık. Karpuzlu’ya ise biri dar sokaklara girip müdahale imkanına sahip ve arazi yangınlarına söndürmeye uygun, diğeri de 18 metre yüksekliğe ulaşacak şekilde merdivenli ve 6 ton su taşıma kapasiteli iki adet itfaiye aracı verildi. Daha önce eski ve yetersiz olan Karpuzlu’nun aracını ise bakıma aldık” dedi.
  İlçe merkezine getirilen ve testleri yapılan araçların göreve hazır olduğu ve ilçeye personel ve teçhizat takviyesi de yapıldığı belirtildi.
  Arıtma tesisi, ilçedeki hastanesi, Milas yolu, alt yapı ve arıtma tesisi gibi projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Karpuzlu sevdalısı olarak çıktığımız yolda vatandaşımız ve ilçemiz için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.