Başkan Çerçioğlu: "Masum insanlara pusu kuruluyor"

Başkan Çerçioğlu: "Masum insanlara pusu kuruluyor"

Başkan Çerçioğlu: "Masum insanlara pusu kuruluyor"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görevli üst düzey bürokratlara gerçek dışı iddialarla pusu kuruluyor" diyerek kendilerine iftira atıldığını ve iftira atanlarla yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratları hakkında gerçek dışı iddialarla algı oluşturulmak istendiğini iddia eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Büyükşehrin üst düzey bürokratı Pensilvanya’ya gitmedi, Gülen’le fotoğraf çektirmedi. Onun bağlantıları ile iş yapmadı, referans olmadı. Fetullah Gülen’le birlikte organize hareket edenler iftira kampanyaları başlatarak kendi açıklarını gizlemeye çalışıyorlar. Bu iftiraların hesabını yargı önünde tek tek soracağız” diye konuştu.
Erkan Karaaslan konusuna da açıklık getiren Çerçioğlu, “Erkan Karaslan’dan 2015 yılında danışmanlık hizmeti alınmıştır. Basından takip ettiğimiz kadarı ile Karaslan bizimle birlikte 80 belediye ile daha çalışma yapmış. Bizimle çalışma yaptığı süre içinde FETÖ ile bir bağlantısını görmedik. Diğer 79 belediyeye bu konu sorulabilir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.