Başkan Çerçioğlu ön seçim için oyunu kullandı

Başkan Çerçioğlu ön seçim için oyunu kullandı

CHP Aydın’da milletvekili adaylarını belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçimde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aydın’da milletvekili adaylarını belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçimde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından sorulan soruları yanıtlayan Çerçioğlu sosyal medyada yayınlanan ses kaydını “Parti içini karıştırmak için yapılan bir montajdır” cevabını verdi.
CHP’nin milletvekili adaylarını belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçimde oy kullanmak için eşi Ercan Çerçioğlu ile birlikte Yedieylül İlkokulu’na gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, oyunu 1005 nolu sandıkta kullandı. Başkan Çerçioğlu, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada; “Her zaman ön seçimin yanındayım. Ben atamayla gelmiştim. 23 dönemde halkın huzurunda ön seçimle gelmiştim. Üyelerimizin bizi temsil edecek milletvekilini seçmelerini demokrasi açısından pozitif karşılıyoruz. Bugün her ilde ön seçim yapılıyor. Genel Başkanımız bile İzmir’den ön seçime girdi. İktidar olabilmek için partililerimiz var güçleriyle çalışıyorlar, çok büyük bir heyecan var bu heyecanı 7 Haziran’a da taşıyacağız” dedi.
 

“PARTİ İÇİNİ KARIŞTIRMAK İÇİN YAPILAN BİR MONTAJDIR”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakoz’a ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayınlanan ses kayıtları ile ilgili olarak sorulan soruları da yanıtlayan Başkan Çerçioğlu, “Bu konuda bilgim yok. Ses kaydını kim almış. Ben onu bilmiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde böyle bir kültür yok. Bu ses kaydı kültürü bize ait değildir. O başka bir yerlere aittir. Belki böyle bir şey montajdır. Böyle bir şey de yapılmış olabilir. Çünkü CHP çok başarılı gidiyor. Özellikle Aydın’da çok başarılıyız. Parti içini karıştırmak için yapılan bir montajdır. Ama bu kültür bize ait değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.