Başkan Çerçioğlu, Personeline müjdeyi verdi

Başkan Çerçioğlu, Personeline müjdeyi verdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye ve ASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin en düşük ücretini 5 bin TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Aydın’da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan belediye personeline büyük destek geldi. Asgari ücretin 4 bin 253 lira olarak açıklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında “CHP belediyelerinde en düşük ücret yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“TÜM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”


CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasının ardından Başkan Çerçioğlu, belediye personeline büyük bir maaş artışı yaptı. Kılıçdaroğlu’nun belirlediği fiyatın üzerine çıkan Başkan Çerçioğlu, belediye ve ASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin en düşük ücretini 5 bin TL olarak belirlediklerini açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sn. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızın en düşük ücretlerini 5.000 TL olarak belirledik. Tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.