Başkan Çerçioğlu, Söke’de iftara katıldı

Başkan Çerçioğlu, Söke’de iftara katıldı

Başkan Çerçioğlu, Söke’de iftara katıldı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan ayı süresince Aydın"ın 17 ilçesinde de kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Söke Belediye Meydanı"nda kurulan iftar çadırını ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, iftar yemeğini Sökeli vatandaşlarla yedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve AYBA Batı Bölgesi Genel Koordinatörü Fatih Akkentli ile birlikte iftar öncesinde masaları tek tek dolaşıp vatandaşların halini hatrını sorup selamlayan Başkan Çerçioğlu, vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı.
Aydın'ın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladığını belirterek yaptığı açıklamada, Ramazan ayının Aydın"a ve tüm Türkiye"ye barış, huzur ve hoşgörü getirmesini dileyen Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde kurduğumuz iftar sofralarında vatandaşlar oruçlarını açma imkanı buldu. Bugün de Söke"de vatandaşlarımızla birlikteyiz. Ramazan ayının güzelliklerini hep beraber yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sembolü iftar sofralarında vatandaşlarımızı iftar açmaya davet ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.