BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YATIRIMDA HIZ KESMİYOR

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YATIRIMDA HIZ KESMİYOR

HALK İSTİYOR TOPUKLU EFE YAPIYOR

Gerçek Gazetesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu il genelinde tüm altyapı sorunlarının çözülmesi için ASKİ ekiplerine talimat verdi. Yatırımlar hızla sürerken özellikle Büyükşehir yasası öncesi belde statüsünde olduğu halde hizmet alamayan yerleşim yerleri Başkan Çerçioğlu eliyle alt yapıya kavuşuyor. 

SÖKE SARIKEMER’E TEK SEFERDE 14 MİLYON TL’LİK HİZMET

Söke ilçesinin geçmişte belde olan önemli mahallelerinden Sarıkemer, uzun yıllardır hayalini kurduğu kanalizasyon ve içme suyu altyapısı gerçek oluyor. Tüm ön çalışmalar tamamlanıp yer teslimi yapılan mahallede, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları yakında başlayacak. Uzun yıllar halkın talebi olan ve geçmişte belde olmasına rağmen kanalizasyon alt yapısı bulunmayan ve içme suyu şebekesi eski olan Sarıkemer’de, 15 km içme suyu şebekesi ve 58 km kanalizasyon alt yapısı hat çalışması yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında toplam 14.722.000 TL yatırım ile Sarıkemer’in hayali gerçek olacak.

KUYUCAK HORSUNLU’DA HALKIN TALEBİ 18 MİLYON TL YATIRIM İLE GERÇEK OLUYOR

Geçmişte belde olmasına rağmen alt yapı hizmeti alamayan bir diğer yer olan Kuyucak ilçesinin Horsunlu Mahallesinde kanalizasyon çalışmaları için yer teslimi gerçekleşti. Büyükşehir öncesi halkın uzunca yıllar talep ettiği ancak bir türlü alamadığı hizmete cevap veren Çerçioğlu, vakit kaybetmeden çalışmaların başlaması talimatını verdi. Çalışmalar kısa zamanda başlayacak olup, proje kapsamında 18.198.795 TL yatırım bedeli ile 38 km kanalizasyon hattı yapılacak.

NAZİLLİ BAYINDIR’DA KANALİZASYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Nazilli’nin önde gelen mahallelerinden Bayındır’da da halkın talebi üzerine yapımına başlanan kanalizasyon alt yapı çalışması ile mahalle kanalizasyon hizmetine kavuşacak. Proje kapsamında 6 kilometre uzunluğunda hat yapımını içeren çalışma 780.297 TL’ye mal olacak. Çalışmalar tamamlandığında Bayındır’da uzunca yıllar alt yapı sorunu yaşanmayacak.

HALK İSTİYOR TOPUKLU EFE YAPIYOR

Uzunca yıllar hayalini kurdukları altyapıya kavuşacak olan halk çalışmalardan da, hizmetten de memnun. Projelerin hayata geçeceği Sarıkemer, Horsunlu ve Bayındır’da uzunca yıllar altyapı hayalini kurdukları ancak taleplerine bir türlü cevap alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, taleplerine cevap veren Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.