BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretleri devam ediyor. Çerçioğlu'nu Germencik Ziraat Odası, Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi ziyarette bulundu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretleri devam ediyor. 

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ AYDIN ŞUBESİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette dernek yöneticilerinden Ülkü Dalan, Şermin Çetin ve Gülay Kaptan da hazır bulundu. Dernek yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, kadınların hak mücadelesinin yüksek sesle ifade edildiği 8 Mart'ta tüm kadınları selamladığını söyledi.

MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yörüyen önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yörüyen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çerçioğlu'nun Emekçi Kadınlar Günü'nün kutladı. Yönetim kurulu üyeleri ayrıca 1-7 Mart Muhasebe Haftalarını Aydın genelindeki billoard'lar üzerinden kutlayan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu, Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

GERMENCİK ZİRAAT ODASI'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve oda yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çapakçıoğlu "Bu özel günde bizleri kabul ettiği için Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz. Tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz"  ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu, oda yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.