Başkan Çerçioğlu’na ziyaret

Başkan Çerçioğlu’na ziyaret

Başkan Çerçioğlu’na ziyaret

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu Kuşadası ile ilgili düşünce ve görüşlerini almak üzere makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Kuşadası Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan, Mimarlar Odası Kuşadası Temsilcisi Ümit Acar da hazır bulundu.
Kuşadası’nın sorunlarının ele alındığı toplantıda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Çerçioğlu’na turizm kentlerinde otellere uygulanan su tarifesiyle ilgili de bilgi verdi ve söz konusu uygulamaların Kuşadası’nda da olması konusunda destek istedi. Ziyaretin sonunda Başkan Çerçioğlu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve kendisine iletilen raporlar ve görüşlerin yol gösterici olacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.