“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN MEMNUNUZ”

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN MEMNUNUZ”

Türemen "Özlem Çerçioğlu sadece CHP'lilerin değil bütün Aydın halkının başkanıdır.Altınkeser "Özlem Çerçioğlu Hanımefendi bize her türlü desteği sağlıyor.

Gerçek Gazetesi

Germencik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayrettin Türemen ve Germencik Birlik Başkanı Sabahattin Altınkeser, bir yerel gazetede çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını, haberde bahsedilen ifadeleri kullanmadıklarını, çıkan haberin kendilerini ve şoför camiasını çok üzdüğünü belirttiler. Türemen ve Altınkeser sorunlarını büyükşehir belediyesine aktarıp her zaman çözüm bulduklarını ifade ettiler.

Germencik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayrettin Türemen "Özlem Çerçioğlu sadece CHP'lilerin değil bütün Aydın halkının başkanıdır. Sorunlarımız olduğunda konuşuyoruz. Özlem Çerçioğlu'nu çok seviyoruz, kendisi bacımızdır, kardeşimizdir" dedi.

Sebahattin Altınkeser ise "Özlem Çerçioğlu Hanımefendi bize her türlü desteği sağlıyor. Ne hatlar konusunda ne de duraklardaki ruhsat ücretleri konusunda sıkıntımız yok. Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce alınan karar gereği ödediğimiz ücretler diğer büyükşehir belediyeleri ile kıyaslandığında yüksek değil. Özlem Hanım'a bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.