BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN BAŞARISI ANKETLERLE PERÇİNLENDİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN BAŞARISI ANKETLERLE PERÇİNLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Her seçimde oy potansiyelini artıran Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun başarısını bugüne kadar yapılan anketler de defalarca destekledi.

Son olarak Sonar Araştırma da en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı. Çalışmanın sonuçlarına göre ; Listenin dördüncü sırada %53.6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. 

İLK SIRADA ERZURUM BŞB, İKİNCİ SIRADA İMAMOĞLU VAR
Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada %60.6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise %55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı.

Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alınan oylamada ilk sırada %60.6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise %55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üçüncü sırasında %54.2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dördüncü sırada %53.6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.