BAŞKAN COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

Söke Meyve ve Sebzeciler Odası,27. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Uzun bir süredir seçimler için çalışan ve sürekli esnaflarla biraraya gelen Mevcut Oda Başkanı M.Ümit Coşkun, 230 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

Uzun bir süredir merakla beklenilen Söke Meyve ve Sebzeciler Odası'nın Seçimli Olağan Genel Kurulu, Saray Düğün Salonu'nda yapıldı. 
Mevcut Başkan M. Ümit Coşkun ve önceki dönem oda başkanı Bülent Çalışkan’ın yarıştığı genel kurula Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan,Söke Esnaf odaları başkanları ile üyeler katıldı. Yoğun katılımın olduğu genel kurulda mevcut başkan Mustafa Ümit Coşkun beyaz liste ile Önceki Dönem Başkanı Bülent Çalışkan ise sarı listeyle yarıştı. 
Genel kurul maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçildi. 327 kişinin oy kullandığı seçimde Bülen Çalışkan 89 oyda kalırken, mevcut başkan M. Ümit Coşkun 230 üyenin oyunu alarak güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi.8 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Coşkun 141 oy fark attı.
Sonuçların açıklanmasının ardından salondan Başkan Coşkun'a tezahürat sesleri yükseldi. Büyük coşkunun yaşandığı salonda Başkan M. Ümit Coşkun esnaflar tarafından omuzlara alındı. 

İLK TEBRİK AKKENTLİ VE GÜRSOY'DAN

Seçin tamamlanmasının ardından Başkan Ümit Coşkun'a ilk tebrik Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasemin Gürsoy'dan geldi. Salona gelen Akkentli ve Gürsoy, hayırlı olsun diyerek, Başkan Coşkun ve ekibine yeni döneminde başarılar diledi.   

KUTLAMALAR ODA BİNASINDA DEVAM ETTİ
Seçimin tamamlanarak sonuçların açıklanmasının ardından Başkan Ümit Coşkun, yeni seçilen yönetim kurulu ve esnaflar davul zurna eşliğinde oda binasına gittiler. Başkan Coşkun burada tebrikleri almaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.