Başkan Dinç, "Günde 300 insanımız ölüyor, AKP seyrediyor"

Başkan Dinç, "Günde 300 insanımız ölüyor, AKP seyrediyor"

Aydın İl Gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı açıklama yaptı açıklamasında Dinç,"Günde 300 insanımız ölüyor, AKP seyrediyor" dedi.

Aydın İl Gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı açıklamasında şunları ifade etti

Sağlık Bakanlığı’nın kendi haritalı uygulamasında ilimiz ve özellikle de büyük ilçelerimiz kıpkırmızı. İlimizde yoğun bakım doluluk oranlarını bilemiyoruz ancak şunu biliyoruz ki herkesin ama herkesin etrafını hastalık sarmış durumda. Esnafımıza kepenk indirttiler, hiçbir şey değişmedi.

Bakın 4 ay evvel aynı bakanlık günde 1,5-2 milyon doz aşılayabiliriz diyordu. Bu hesaba göre zaten şimdiye kadar tüm Türkiye’nin aşılanmış olması gerekiyordu. Peki duru ne? Bilen yok aslında. Tabip Odaları bakanlık aşı sıralamasını değiştirdi, yeni sırayı açıklamıyor diyor. Bakın milletin ekonomisi pamuk ipliğinde, hakikaten durum vahim. Hesap kitap uzmanı vekile sesleniyorum; çık o DSİ misafirhanesinden artık, çarşıya gir, açık dükkan bulabilirsen konuş esnafla. İşlerini sor, aşılanıp aşılanmadığını sor. Her gün onlarca insanla yüz yüze gelen kurye kardeşlerimizden birini çevir, ona sor, aşın var mı kardeşim de?

Günde 300 insanımız ölüyor, AKP seyrediyor! Maalesef bugün durumumuz tam olarak bu.

Lütfen şu birkaç soruya cevap verin artık!

Aydın’da zincir marketlerde çalışanlarımızın, kuryelerimizin, şoförlerimizin, berber ve kuaförlerimizin, kasap, manav gibi esnafımızın % kaçı şimdiye kadar aşılanmıştır.

Hesapçı vekil şimdi al eline hesap makinasını bir yüzde çıkar da, çok sevdiğin DSİ misafirhanesinde topla basını bir açıklayıver de görelim!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.