BAŞKAN GÖKHAN CİN’DEN DAMGA VURAN AÇIKLAMA

BAŞKAN GÖKHAN CİN’DEN DAMGA VURAN AÇIKLAMA

Söke’de yaşayanan ruhsat skandalının ardından, CHP İlçe yönetimi ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın kararlı dik duruşuna örgüt tabanından destek gelmeye devam ediyor

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Önceki dönem gençlik kolları başkanı Tunç Berkay Özdemir’den sonra 2019 yerel seçimlerinde Söke Gençlik Kolları Başkanlığını yapan Gökhan Cin, seçim sürecinde çalışkanlığıyla takdir edilmişti. Cin Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla Söke’de gündeme damga vurdu. Cin açıklamasında ; "Bizim için öğrenmek, Mustafa Kemal’in Bandırma Vapuru’na binişindeki kararlılık ve coşku, Samsun’a varışındaki gururdur. Biz bu gururun nesilleriyiz. Bu gururdan doğan CHP’nin neferleriyiz. Bize öğretilen memleket sevdası. Asla kendi yolumuz değil, Yolumuz halkın yolu. Bu yolda hata yapan tarihin mahzeninde kendini bulur” dedi.

4adf35eb-dac2-4232-b3bf-fb6a92e7c571.jpg

CHP Söke İlçe Örgütünde yaşanan ruhsat skandalından sonra CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP il Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan açıklama yapmış, CHP ilçe örgütünün asla böyle bir olayı tasvip etmeyeceğini dile getirmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.