Başkan Kamacı’dan sezon değerlendirmesi

Başkan Kamacı’dan sezon değerlendirmesi

Başkan Kamacı’dan sezon değerlendirmesi

Gerçek Gazetesi
2011 turizm sezonunu değerlendiren Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, devam eden yatırım ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Başkan Kamacı, haftalık değerlendirme toplantısında AYDEM"in Didim merkezde sürdürdüğü yer altı kablo döşeme çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda AYDEM Arıza Şefi Umut Bayraktar, Başkan Kamacı"ya eşlik etti.
Başkan Kamacı, belediye olarak AYDEM ile hiçbir sorunları olmadığını söyledi. Müteahhidin işi yavaş yürütmesi nedeniyle sıkıntılar yaşandığına işaret eden Kamacı, “Elektrik kablolarının yeraltına alınmaya başlamasıyla yaşanan sıkıntılarda azalma oldu. AYDEM ile bu konuda uyumlu ve koordineli çalışma içindeyiz. 2 yılsonunda Didim"deki elektrik sıkıntısını tamamen bitireceğiz” dedi.
“DENİZ DEŞARJI
TAMAMLANDI”
Didim"in 2011 turizm sezonundaki durumuna da değinen Başkan Kamacı; “Turizmde beklentimiz iyi, kaliteli tesisler yani 5 Yıldızlı tesisler dolu, ayrıca ilçemizde tahsise çıkan 3 yere taleplerin olduğu ve bu 3 yere güzel tesislerin yapılacağını düşünüyoruz. Bunun dışında Alt yapı olarak çalışmalarımız sürüyor. Deniz deşarjı tamamlandı. Didim geleceğin en temiz turizm beldesi olma yönünde adımlarını atmıştır. Gelen tatilciler dünyanın en temiz denizinde denize girecektir. Tesislerimiz yorgun, bu tesisler butik otele dönüşüm çalışmasına ivedilikle başlanmalıdır. Küçük oteller kendini yenilemeli ve kaliteyi yakalamalı. Rekabeti fiyatla değil kaliteli hizmetle yapmalılar” diye konuştu.
“YATIRIMLARIMIZ
SÜRÜYOR”
Didim Belediyesinin Ocak ayı sonundan itibaren Kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarını yürüttüğünü dile getiren Başkan Kamacı, şunları söyledi: “Biz ilçemizde yatırım anlamında çalışmalar yapıyoruz. Bir ilçenin nüfusu kadar mahallerimiz mevcut. Bu anlamda bölünmüş yol, yağmur suyu, kanalizasyon çalışmaları sürüyor. Bazı yerlerimiz savaş alanı gibi ama parke taşı döşemesi ile modern bir görüntüye kavuşturuyoruz. Ayrıca bu yıl ilçemizde su sıkıntısı da yaşanmıyor. Mevcut kuyularımıza 3 kuyu daha eklendi. Şu an bünyemizde 40 kuyu bulunuyor. Bu anlasa su sıkıntısı yaşamıyoruz”oldu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.