BAŞKAN KEMAL SAYIN VE YENİ YÖNETİMİ ÜYELERCE ONAYLANDI

BAŞKAN KEMAL SAYIN VE YENİ YÖNETİMİ ÜYELERCE ONAYLANDI

SÖKESPOR KONGRESİ CUMARTESİ GÜNÜ TAHSİN DEMİRTEL TESİSLERİNDE YAPILDI

ARİF AKÇAY - Gerçek Gazetesi
Sökespor’un olağanüstü kongresi, geçtiğimiz cumartesi günü saat: 14.30’dan itibaren Sökespor, Tahsin Demirtel tesislerinde yapıldı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Meclis üyelerinin bazıları ile 157 kulüp üyesinden 50’sinin katılımıyla yapılan kongrede Kemal Sayın tekrar Kulüp Başkanlığı’na seçilirken, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Yalçın İkizek, Ahmet Karakaş, İbrahim Muslu, Yusuf Yaya, Bülent Arıcı, Coşkun Oruçyüz, İsmail Akalın, Gökhan Çavaş, Ömer Çağrı Sezer ve O. Faruk Kızılırmak seçildiler.
Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine de Coşkun İltüzer, Abdullah Arıcı ve Aliyül Murtaza Güzelyağdöken seçildiler.
Kongrede bir konuşma yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “4 aydır kulüp başkanı Kemal Sayın ile birlikte görev yapan tüm arkadaşları kutluyorum. Bu kongrede yine Kemal Sayın’ın başkanlığında göreve seçilecek yeni yöneticilerin de başarıyla görev yapacaklarına inanıyorum. Sökespor’un bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkabilmesi ve buradan profesyonel liglere yükselebilmesi için he pimize görevler düşüyor. Biz Söke Belediyesi yönetimi olarak, yasalar çerçevesinde bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da kulübümüze destek olmayı sürdüreceğiz. Yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın da yaptığı konuşmasında özetle, “4 aydır yöneticiyim. Samimiyetle söyleyeyim şu ana kadar zor şartlar altında görev yapmaya çalışıyoruz. Kulübün imkanları kısıtlı olduğu için 4 aylık sürede 215 bin lira civarında bir harcama yaptık. Ben Söke’yi ve Sökespor’u çok seviyorum, halkımızın da Sökespor’a sahip çıkmasını diliyorum. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağımıza inanı yorum” dedi.
Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Muslu, 4 aylık süreçte kulübe otoparklardan ve reklamlardan sağlanan gelirlerin yanı sıra bazı bağışlar da yapıldığını belirterek, yaptıkları harcamaları tek tek açıkladı. İbrahim Muslu, yeni antrenöre ve futbolculara şu ana kadar 199 bin lira ödeme yaptıklarını, sezon sonuna kadar da 85 bin lira civarında bir borçlarının kaldığını belirterek, sporseverlerin Sökespor’a sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.