Başkan Mersin AKP İl Başkanı Özmen'i eleştirdi

Başkan Mersin AKP İl Başkanı Özmen'i eleştirdi

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin, AKP İl Başkanı Ömer Özmen'in Halk Ekmek ve Sarı Civcivlere Zam Talebine yazılı cevap verdi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı basın açıklması şöyle: 

 

AKP il başkanını biliyorsunuz, pek açıklama da yapmaz, çarşı pazara da çıkmaz hoş, ne açıklama yapacak halleri, ne insan içine çıkacak yüzleri kaldı ama bazen şecaat sirkatin ilişkisine gerçekten arasanız bulunmayacak örnekler veriyorlar.

Şimdi kalkmış bu AKP il başkanı demiş ki; bizim sarı civcivler neden zarar ediyor? Yani öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın ucuza ulaşım hizmetini aldığı, hükümetten bir kuruş destek görmeden Aydın Büyükşehir Belediyemizin 65 yaş üzeri hemşehrilerimize, ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz şehit yakınlarımıza, gazilerimize ücretsiz hizmet veren sarı civcivlerimiz…

İşte AKP zihniyetinin özeti, milleti sağmal gibi gör, hep para al geçse de geçmese de köprüden al, otoyoldan al, hastaneden al, al da al!

Kusura bakma Ömer Özmen biz ve bizim belediyelerimiz hizmet için varız. Bir delikli kuruş desteğiniz olmadan o sarı civcivler hizmet veriyor, akaryakıta şu birkaç yılda getirdiğiniz %70’e yakın zamma rağmen, zamma inat vatandaşımız zorluk çekmesin diye vatandaşa yansıtmıyor, yansıtmayacak da.

Ama siz nerden bileceksiniz değil mi? Otobüsle, dolmuşla işiniz mi var?

Bizde kar amacı güden tüccar zihniyeti yok sizin gibi, vatandaşa hizmet var, hayatlarını sizin bütün beceriksiz mali yönetiminize rağmen kolaylaştırmak var.

Size kalsa ASTİM Köprülü Kavşağımız gibi, imal edilen köprülü kavşaklarda da para alırsınız. Hani dolarla güncelleyip vatandaşa ödettiriyorsunuz ya! İşte o hesap büyükşehir belediyesinin milyarlarca liralık yollarının, bugünkü değeri ile 140 milyonu aşan yatırımı olan köprülü kavşaklarının parasını milletten toplayalım öyle mi?

Hadi Ömer Özmen hadi millet geçim derdinde sen otobüs niye ucuz, ekmeği niye ucuza satıyor büyükşehir derdindesin.

Aydın Büyükşehir Belediyesi niye zam yapmıyor telaşındasın.

Çiftçinin üçe dörde katladığınız maliyetlerini, esnafın, emeklinin, işçinin düştüğü durumu görmüyor musun sen?

Bir kerede bir çözümle gelin. Beceriksizliğinizi örteceksiniz diye kimse vatandaşa eziyet ettirmez size bu memlekette, haberin olsun.

Basiretsizlik arıyorsan da dön hükümetine bak, zavallı ekonomist vekilin Mustafa Savaş’a bak.

Eyy Aydın halkı görüyorsunuz ne hale gelmişler, neden ekmeğe zam yapmıyorsun, neden ucuza taşıyorsun? Zam da yapmayacağız ucuza da taşıyacağız.

Sevgili hemşehrilerim, siz sıkın dişinizi bunlar gidici, nede olsa hepimiz biliyoruz, baharda “geliyor gelmekte olan!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.