BAŞKAN MERSİN;"HALK SANDIĞI BEKLİYOR"

BAŞKAN MERSİN;"HALK SANDIĞI BEKLİYOR"

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada Mustafa Savaş'a yüklendi. Mersin açıklamasında; "Cin şişeden çıktı beyler, halkımız kırmızı kartlarınızı hazırladı, eninde sonunda getirmek zorunda kalacağınız sandığı bekliyor." dedi

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: 

Artık ekonomi ile ilgili haberleri ne dinlemek, ne de okumak istiyorum. İnanın memleketin gidişatına faydası olan, vatandaşımızın hayrına AKP hükümetinin becerdiği tek bir iş bile yok. Hep zamlar, hacizler, milletin malına mülküne icralar.

Bakın daha yeni otogaza yine 15 kuruş zam geldi. Tabi tüm akaryakıt ürünlerinde olduğu gibi bu zam da çığ gibi büyüyen enflasyon rakamlarını daha da yukarı çekecek, millete daha büyük kambur olacak.

Hani, “zamlara alıştık artık” dediğinizi duyar gibiyim. Ancak bütün bu zamlar dışında geçtiğimiz gün ortaya gerçekten büyük bir skandal çıktı.

Pandeminin en yoğun olduğu, milletin evine kapalı, günlük çalışanlarımızın parasız, pulsuz, çaresiz kaldığı, o en yoğun 17 günlük kapanmada 112 bin hane ve 24 bin ticari işletmenin elektriği, 82 bin hanenin doğalgazı, ödeyemedikleri borçlar yüzünden kesilmiş. Aynı dönemde deli dumrul köprülerine otoyollarına garanti adı altında ödenen milyonlarca euroyu ise hepimiz biliyoruz.

Gerçekten insanın bu adaletsizlik, bu iş bilmezlik, bu aymazlık karşısında nutku tutuluyor.

Peki, bu uygulamalardan sorumlu olanlardan birisi, yani AKP Aydın vekili Mustafa Savaş’ın bu uygulamadan haberi var mı?

O 17 güne Aydın’da kaç garibanımızın elektriğini, doğalgazını kestirdiniz Sayın Savaş? Ya da bu kadar eve adeta ateş düşürürken, “durun ne yapıyorsunuz, otoyol müteahhidinin garanti ödemesini kesmiyoruz, vatandaşın elektriğini gazını bari kesmeyelim” diyemediniz mi? Dediniz de sözünüzü mü dinlemediler?

Sorun ne biliyor musunuz değerli dostlarım… Bunların gündemi ile halkımızın gündemi bambaşka gündemler. Halkımızın ne yiyip, ne içtiği de, tenceresinin kaynayıp kaynamadığı da zerre miskal umurlarında değil.

Halktan da, gerçeklerden de kopuklar. Kostak kostak iki gün salınmayla bu vatandaşın; o çektiği çileyi, kesilen elektriğini, ödeyemediği banka borcunu, icra ile elinden alınan traktörünü unutacağını sanıyorlar.

Bu necip milletin hafızasını balık hafızası, muhakemesini ise zayıf sanıyorlar.

Cin şişeden çıktı beyler, halkımız kırmızı kartlarınızı hazırladı, eninde sonunda getirmek zorunda kalacağınız sandığı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.