Başkan Mersin,"İş Yok, Aş Yok, Aşı Yok"

Başkan Mersin,"İş Yok, Aş Yok, Aşı Yok"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin açıklamasında, "İş Yok, Aş Yok, Aşı Yok" dedi

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin, yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Biz esnafımızın, çiftçimizin, emeklimizin, işçimizin dertlerini defalarca dile getirdik ama siz kulaklarınızı tıkadınız. Yoksulluk, fakirlik en üst seviyede bir çare bulun dedik. Küçük esnafımız kirasını ödeyemiyor, destek olunması gerek dedik, siz duymazdan geldiniz. Bakın Aydın’da kahveciler odasından diğer meslek odalarına, hatta Sayın Bendevi Palandöken, esnafımızın ne halde olduğunu bıçağın kemiğe dayandığını anlatıyor.

Bizi dinlemediniz bari oda başkanlarına kulak verin. AKP hükümetinin ülkeyi yönetemediğini görüyoruz. En kısa sürede şu milletin önüne sandığı koyun, ülke nasıl düzlüğe çıkarmış görün.

Çiftçiye, esnafa, emekliye, çalışana nasıl hizmet edilirmiş görün. Millet sizin döneminizde hizmeti unuttu, gün yüzünü rüyasında bile göremez oldu. Dilimle karpuz satıldığını gördü bu millet sizin döneminizde böyle bir memleketle. İthalat rekorunu da, haczedilen hayvanı da siz yaşattınız bu ülkeye. Yunan pamuğunu da, Güney Amerika etini de siz tanıttınız bu millete.

Gözlerinizi, kulaklarınızı kapatıyorsunuz belli ki milletin sesine ama ilk sandıkta açacak gözünüzü kulağınızı millet en azından gidiş biletinizi görün diye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.