BAŞKAN ÖMER GÜNEL'DEN EĞİTİME VE ÖĞRENCİLERE KESİNTİSİZ DESTEK

BAŞKAN ÖMER GÜNEL'DEN EĞİTİME VE ÖĞRENCİLERE KESİNTİSİZ DESTEK

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM İŞ) ile Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM SEN) Kuşadası Temsilciliklerini ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM İŞ) ile Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM SEN) Kuşadası Temsilciliklerini ziyaret etti. Sendika yöneticilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ömer Günel, "Öğretmen ve öğrencilerimizin hep yanında oldum, olmaya da devam edeceğim" dedi.

Görevde olduğu 5 yılda eğitime verdiği kesintisiz destekle dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, EĞİTİM İŞ VE EĞİTİM SEN sendikalarının yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Ömer Günel'in ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık ve CHP belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Başkan Ömer Günel, her iki ziyarette sendika yöneticilerine bugüne kadar eğitim kurumları ve öğrencilerle ilgili yaşama geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Daha sonraysa gelen sorun ve talepleri dinleyip, soruları yanıtladı.

KÜTÜPHANE VE KİTAP KAFELERİN SAYISI HIZLA ARTACAK

Kuşadası Belediyesi'nin yetki ve imkanları dahilinde her zaman öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, "Öncelikle benim de ailemde en başta eşim olmak üzere birçok öğretmen bulunuyor. Bu nedenle hem sizin hem de öğrencilerimizin yaşadığı sorunları çok yakından biliyorum. Bu yıl Adalı Kart'a ek olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için Kantin Kart uygulamasını başlatacağız. Böylece aileler çocuklarının cep harçlıklarını düşünmek zorunda kalmayacak. Yine öğrencilerimiz için beslenme çantası ve eğitim yardımı desteğimiz devam edecek. Ayrıca kentimize İkiçeşmelik Mahallesi'nde olduğu gibi yeni kütüphane ve kitap kafeler kazandırarak sayılarını hızla artıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.