BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN HEMŞEHRİSİNE TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN HEMŞEHRİSİNE TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

Kuşadası Belediyesi, 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında kalça kemiği kırıldığı için yürüme zorluğu çeken Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Bayram Ali Koç'un kızı Nefize Kaya'yı evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Kuşadası Belediyesi, 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında kalça kemiği kırıldığı için yürüme zorluğu çeken Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Bayram Ali Koç'un kızı Nefize Kaya'yı evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Günlük hayatının artık daha kolay olacağını belirten Kaya, "Başkanımız Ömer Günel'e gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kuşadası'na bağlı Türkmen Mahallesi'nde yaşayan 40 yaşındaki 1 çocuk annesi Nefize Kaya, 2021 yılında annesiyle birlikte seyahat amaçlı İstanbul'a gitti. Bir süre İstanbul'da kalan Kaya'nın, Kuşadası'na dönmek için bindiği yolcu otobüsü, Manisa'nın Soma ilçesi yakınlarına geldiği sırada kaza yaptı. Kazada annesini kaybeden Nefize Kaya'nın kalça kemiğinde kırıklar oluştu. Hastaneden taburcu edildikten sonra zorlu bir tedavi sürecine başlayan Kaya, kalça kemiğinin iyileşmesi için 3 yılda doktorlar tarafından 15 kez ameliyat edildi ancak istenilen sonuç bir türlü alınamadı.

Kalça kemiğinde erime meydana geldiği için yürüme zorluğu çekmeye başlayan Nefize Kaya'ya, Kuşadası Belediyesi yardım eli uzattı. Başkan Ömer Günel'in talimatıyla harekete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nefize Kaya'yı evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan baba Bayram Ali Koç'un da bulunduğu ziyarette akülü aracına kavuşan Kaya, Başkan Ömer Günel'i telefonla arayarak "Günlük hayatım artık daha kolay olacak. Gösterdiğiniz hassasiyet nedeniyle size teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.