Başkan Özcan, "AKP gidiyor, memleket ferahlamaya hazırlanıyor"

Başkan Özcan, "AKP gidiyor, memleket ferahlamaya hazırlanıyor"

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı açıklamada Mustafa Savaş'a yüklendi.

Başkan Özcan açıklamasına,"Hep söylüyoruz ya, AKP gidiyor, memleket ferahlamaya hazırlanıyor, AKP vekilleri telaştan, sinir bozukluğundan rotu bozulmuş araba gibi yalpalıyorlar diye. İşte AKP Aydın vekili Mustafa Savaş’ta artık sinir bozukluğunu saklayamayacak duruma gelmiş.
Fakültesine destek alamadığını söyleyen profesör bir dekana dahi kontrollü cümle kuramıyor.
Ne diyeyim ben sana Mustafa Savaş, anlaşılan o ki, partinizin son iktidar günlerinde, aylarında; iyice kontrolü kaybedecek, bize bol bol böyle tablolar izleteceksin. Sinirlenme… Panik yapma… Olacakla, öleceğin önüne geçilmez der eskiler." diyerek başladı.

CHPli Özcan'ın yazılı açıklamsının devamı şöyle:
Sen belki artık memleketin nasıl, beceriksizlikleriniz yüzünden, tarumar olduğunu fark etmeye, bunun sıkıntısından ne yapacağını şaşırmaya başladın ama, millet sizin muhasebenizi çoktan yaptı, faturanızı çoktan kesti. Koçanı sandığa atmak kaldı sadece.
Ekonomiyi mahvet, milleti muhtaç hale getir, sonra sizi biraz eleştirmeye kalktı diye koca profesöre posta koymaya kalk. Bu davranışlar nasıl bir ruh halinin tezahürü herkes kendi namına yorumunu yapmıştır herhalde.
Vel hasılı kelam Sayın Savaş mahvettiğiniz ekonomi kadar açık ve anlaşılır şekilde gidişinizin sinyallerini siz de veriyorsunuz artık. Bir profesör üniversitesine destek istiyor, buna bile tahammül edemiyorsunuz. Soruşturma açıyorsunuz. Eğer doğruysa size hiç yakıştıramadım. Sayın vekilim Söke’de yakıştıramadı, gençlerde… Yazık… Çok yazık…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.