BAŞKAN ÖZCAN AKP HÜKÜMETİNE YÜKLENDİ

BAŞKAN ÖZCAN AKP HÜKÜMETİNE YÜKLENDİ

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, bir basın açıklaması yayımlayarak AKP Hükümeti'ne yüklendi.

Önümüzdeki günlerde bayram kutlanacağını ancak vatandaşın bayram kutlayacak halinin kalmadığını ifade etti. Özcan;" AKP Aydın il başkanına sormak lazım, bayramın 1. Günü dedesinin evini ziyarete gidecek bir küçüğümüze dede evinde bir kaşık kavurma nasıl yedirilecek. Sizin karnınız tok, sırtınız pek, milletin derdini nereden bileceksiniz. Kötü yönetiminizle koca bir milleti tek tek entübe ettiniz siz."dedi.

Önümüzdeki günlerde yeni bir  kurban bayramının yaşanacağını ifade eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan vatandaşın kurban kesip bir kaşk kavurma yiyecek durumunun olmadığını belirtti. Açıklamasında AKP Aydın İl Başkanına seslenen Başkan Özcan, kendisini göreve davet ederek, onun bunun peşinden koşacağına vatandaşa fayda sağlayacak işlerin peşinde koşmasını istedi. 
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, basın açıklamasında ayrıca şu görüşlere er verdi; "Yine tedbirlere uyarak, büyüklerimizi ziyaret edeceğiz, küçüklerimizi sevindireceğiz, kurbanlarımızı keseceğiz.Peki, ama nasıl? Büyüklerimiz küçüklerimizi nasıl sevindirecek? Kesecek kurbanını nasıl alacak.Aydın’da iktidar partisinde siyaset yapanlar hiç düşünüyor mu acaba?Mesela AKP Aydın il başkanına sormak lazım, bayramın 1. Günü dedesinin evini ziyarete gidecek bir küçüğümüze dede evinde bir kaşık kavurma nasıl yedirilecek.Sen hiç kurban pazarına girip fiyatlara baktın mı?Gerçi pazara bile çıkmayan, çıkamayan birine, kurban pazarı sorulur mu değil mi? Sizin karnınız tok, sırtınız pek, milletin derdini nereden bileceksiniz. Gerçi avukatsınız, hukuk büronuz var, icra dosyası takip ediyor, oradan para kazanıyorsanız bir miktar fikriniz vardır, kaç kişinin icralık olduğunu siz de az çok biliyorsunuzdur.Kötü yönetiminizle koca bir milleti tek tek entübe ettiniz siz.Çarşıya, pazara, manava giremez hale getirdiniz. Elinizi vatandaşın cebinden çıkarmadınız, neyi var neyi yok aldınız.Bakın ülkemize olduğu gibi ilçemizde de yağışlar düştü, kuraklık başladı.Sözde eylem planı hazırladınız, ne yaptığınızı ne ettiğinizi bilen yok.Ne yiyecek, ne içecek bu binlerce dönüm münbit topraklardan geçimini sağlayanlar?Ömer Özmen,Toparlan, silkelen, onun bunun peşinden koşacağına, bu millete fayda sağlayacak işlerle uğraş.Bak insanımız gün yüzü de bayram da göremez oldu, sefil oldu, rezil oldu.Hükümetsiniz, sorumlusunuz!Evet, gidicisiniz, evet görev sürenizin sonuna geldiniz.Ama gitmeden bari bir işe yaradığınızı görsün millet, bir faydanız olduğuna şahit olsun insanımız.Gitmeden şu hizmeti yaptılar diye akılda kalın bari olmaz mı?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.