BAŞKAN ÖZCAN AKP HÜKÜMETİNİ ELEŞTİRDİ

BAŞKAN ÖZCAN AKP HÜKÜMETİNİ ELEŞTİRDİ

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan AKP hükümetini sert bir dille eleştirdi.

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan'ın yazılı basın açıklaması:

Milletimiz yanan ocaklarına su taşıyor aylardır. Bu ekonomik yangın sönsün diye. Ne bulduysa, kaç tas su bulduysa atıyor aleve, ocağındaki yangın sönsün diye. İşte şimdi görüyoruz ki, millet spotçulara evindeki televizyonunu, buzdolabını satmaya başlamış. Faturasını kış günü donmamak için ödemeye çalışan da var, memleketine dönmek için satanda. Vatandaşta çıkış yolu kalmamış artık. Hani o AKP’nin buzdolabını bile biz getirdik diye kurduğu komik cümledeki buzdolapları bile elden gidiyor. Alkışlamak lazım bunları millet ne hale geldi.

Şehirdeki vatandaşımız böyle de, köydeki çiftçimiz farklı mı? Ziraat odaları birliği açıklıyor “çiftçi bitti” diyor. Ankara’ya 2 kere gitti duyun feryadımızı diye, duyan olmadı tekrar gideceğiz diyor. Malımız da para etmiyor, girdi maliyetimiz de dolarla yarışıyor diyor. Bakın çiftçinin birliklere, ziraat bankasına borcu arşı aşmış. Bari faizimizi silin, anaparayı taksitlendirin diyor çiftçi. Değerli arkadaşlar, çiftçimiz ekemezse, hayvancımız üretmezse bu milletin hali ne olur. Bu hükümet, bu AKP neden sahip çıkmaz köylüsüne, nereye gidecek, nereye sığınacak köylümüz, bu kadar mı gözünüz kör oldu memleketin haline. Holdinginin borcuna af, ötekinin yaptığı yola geçmeyenden de para, ama iş memleketimizin öz değerine çiftçimize gelince “Allah versin” öyle mi?

Ey AKP yöneticileri, hele hele Aydın’daki sözde ziraatçı vekili, bak bu köylünün faturası ağır olur, siz ekonomik krizin faturasını köylüye keserseniz, onlar nerede ne fatura keseceklerini iyi bilirler, faturanın ödeme günü gelince ahlarımızın vahlarımızın kıymeti olmaz haberiniz olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.