Başkan Özcan; "Böyle bir beceriksizlik, böyle iş bilmezlik tarihte size nasip oldu"

Başkan Özcan; "Böyle bir beceriksizlik, böyle iş bilmezlik tarihte size nasip oldu"

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi.

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdiği yazılı basın açıklamasında  "Böyle bir beceriksizlik, böyle iş bilmezlik tarihte size nasip oldu" dedi. Başkan Özcan basın açıklamasına şöyle devam etti:

AKP Aydın Vekili Metin Yavuz geçtiğimiz günlerde bir toplantıda bir açıklama yapmış, demiş ki tarımda memnuniyet %98 !!!

İnanmayacaksınız belki ama aynen bu ifadeyi kullanmış. Şimdi Metin Yavuz’a sormak lazım. Sayın Yavuz, çiftçi devr-i iktidarınızda fiyatı %400 katlanan gübreden mi, %300 katına doğru fiyatı giden yemden mi, enflasyonun ve girdi maliyetlerinin altında çatır çatır ezdirdiğiniz süt fiyatından mı memnun? Birlikte sizin belirleyeceğiniz 3 kırsal mahallemizi ziyaret edip soralım mı? Neden memnunmuş çiftçimiz. Milletin gözünün içine baka baka söyleyebilecek misin bunu? Akaryakıtta indirim diye bir masal uyduruyorsunuz aradaki farkı ÖTV artışı olarak yansıtıyorsunuz, mazotun fiyatı yine aynı yine aynı. Yahu siz mazotun fiyatının benzini geçmesini becerdiniz bu memlekette daha ne konuşuyorsun.

Bilmem kaç katına, 18’lere kadar çıkardığınız döviz, 12’ye geldi diye sevinmesini istiyorsunuz bu milletin. Beyefendi bu dolar 3 liradan geldi buraya alay mı ediyorsun?

Fiyatlar düşecek, etiketler inecek dediniz, bırakın market ürünlerini, marketçinin rafa yapıştırdığı etikete zam geldi ya! Yani sizin beceriksizliğinizi tarife, artık güzel Türkçemiz bile kifayetsiz kalıyor.

Bilmediğin, ama becerdiğiniz bir şeyi daha söyleyeyim bak sana “Hititlerle Firavunlardan bu yana ilk kez, Anadolu topraklarının parası, Mısır topraklarının parasından değersiz hale geldi” tarihi başarınızı da benden duy, 10 gün önce, Mısır Lirası ilk kez Türk Lirasını geçti. Böyle bir beceriksizlik, böyle iş bilmezlik tarihte size nasip oldu, hazır size göre altın fiyatları düşmüşken, bu başarının bir nişanesi olarak, bir çeyrek altın al, yakana as artık! Soranlara anlatırsın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.