Başkan Özcan," Halk size bunun hesabını sorar ve cevabı da sandıkta verir."

Başkan Özcan," Halk size bunun hesabını sorar ve cevabı da sandıkta verir."

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Başkan Özcan, ," Halk size bunun hesabını sorar ve cevabı da sandıkta verir." dedi.

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti.

AKP milletvekili Metin Yavuz vatandaşın derdini bir kenara bırakmış, esnafı, çiftçiyi gözden çıkarıp, Söke’de çevreye zarar verecek olan Kipaş kağıt fabrikasının derdine düşmüş. Tüm dünyada kağıt fabrikalarının çevreye verdiği zarar ortadayken Metin Yavuz Sökeli olarak, Söke Ovası’nın verimli topraklarının yok olmasına neden olacak Kipaş kağıt fabrikasını savunuyor. Yeraltından her gün on binlerce metreküp suyu tüketecek olan çıkardığı atıklar ile hem havayı hem de dereleri kirletecek olan bir tesisi savunan kişi yani Metin Yavuz çevreye karşı duyarlıyız diyebilecek en son kişidir. Hem Söke’de duracaksın hem de Söke’nin yok olmasına ses çıkarmayacaksın. Halk size bunun hesabını sorar ve en güzel cevabı da sandıkta verir.

Siz çevrenin kirlenmesine izin verirken Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çevre konusundaki hassasiyetine dil uzatamazsınız. Ancak şapka çıkarıp saygı duyarsınız. Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı tüm atık su arıtma tesisleri mevzuata uygun ve en yüksek verimde çalışıyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne bunu sorabilirsiniz.

Kağıt fabrikalarının çevreye verdiği zararı siz bilmiyorsunuz herhalde. Gelde biz sana doğru bilgiyi verelim.

Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yatırımcının destekçisidir. Çiftçinin, esnafın ticaret erbabının yanındadır. Yatırımcının yanında olmayan 2002 yılından beri fabrikaları satan AKP’dir. Durum meydanda iken beceriksizliğinin kitabını yazmış AKP iktidarı milletin yanındaki itibarını çoktan kaybetmiş, yerlere düşmüştür. Bunu da çok yakında halkın sandıkta vereceği cevapta göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.