BAŞKAN ÖZCAN, METİN YAVUZ'A SERT ÇIKTI

BAŞKAN ÖZCAN, METİN YAVUZ'A SERT ÇIKTI

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan, Metin Yavuz'a sert çıktı. Yazılı açıklama yapan CHPli Özcan, "Bugünün hayalperesti, ilçemiz kotasından kısa süreli Ankara’ya ihraç AKP vekili Metin Yavuz" dedi

Yazılı açıklamasında AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a sert çıkan CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan,  "Bugünün hayalperesti, ilçemiz kotasından kısa süreli Ankara’ya ihraç AKP vekili Metin Yavuz" dedi. Özcan basın açıklamasına şöyle devam etti.

“Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış” diye, eskilerimizin çok kıymetli bir sözü vardır.

Gün AKP siyasetçilerinin memleketimize, burun üzeri çakılmakta olan bir teyyare gibi, irtifa kaybettirdiği, buna rağmen ambar hayalleri gördüğü bir gün.

Bugünün hayalperesti, ilçemiz kotasından kısa süreli Ankara’ya ihraç AKP vekili Metin Yavuz.

Artık nasıl bir “ambar” görüyorsa, kendinden geçmiş. Ya “ambar”ları karıştırıyor ya da hayal görüyor demek istiyorum.

Tarlada izi olmayınca hükümet icraatı manasında söyleyecek sözü de yok. Dışa vurabildiği en samimi duygu ise, yine Aydın Büyükşehir Belediyesi kıskançlığı, başkanımızı çekememenin yüzüne vuran ifadesi.

Bu kadar haset sağlığına da zararlı diyen demi yok çevresinde bilmiyorum. Ya da bugün yaptığı kuraklık itirafına karşın, hükümet olarak ne yaptınız diyen demi?

Beyefendi sanki muhalefet partisi vekili gibi yem fiyatlarından da dem vuruyor. Ben sana söyleyeyim bak, hayvan yemi fiyatları yılın ilk 7 ayında %31, gübre fiyatları %62 arttı. Hem de bu sadece 7 aylık artış. Son birkaç yıla bakıldığında ikiye hatta üçe katladı, çiftçiye, hayvancıya vurduğunuz prangalar. Elektriğe %100 zam geldi. Ve sen hala, çok affedersiniz ama baya pişkin pişkin konuşabiliyorsun. Bence bu da bir meziyet.

Hani dönem güzel geçiyor demişsin ya, anlaşılan dönem sana güzel geçmiş, Allah çarşına pazar vermiş.

Bak millet perişan perişan, millet harap, millet bitap.

Çiftçinin derdine çare bulamadınız, esnafa bulamadınız, çalışana bulamadınız.

Bak Metin Yavuz,

Şurada halkımızın seni aldığı yere iade etmesine bir yıl bile kalmadı. Bari sus da şu şehrin, ilçemizin sokaklarında iyi kötü gezebilir halde dön. Yoksa onu bile yapamayacaksın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.