Başkan Özcan'dan AKP'li vekil Posacı'ya sert eleştiri

Başkan Özcan'dan AKP'li vekil Posacı'ya sert eleştiri

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan AKP'li milletvekili Rıza Posacı'yı sert bir dille eleştirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalara bir tepki de CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'dan geldi. Başkan Özcan, “Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı meyhane ağzı ile konuşmaya devam ediyor. Meclisten çok nerelerde vakit geçirdiğini halkımız daha iyi görüyor. Yetişmiş olduğu siyasi kültürün söylemlerini halka karşı kullanırken hiç utanmıyor hiç sıkılmıyor.” dedi.

Başkan Özcan Açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

Milletimiz Posacı’dan hizmet beklerken hakaret görüyor. Posacı kendi bahçesinde ne görüyorsa dışarıda başka yerlerde de aynı sanıyor herhalde. Ak Parti Milletvekili Rıza Posacı’nın siyasi çapının ne olduğu ortada.

Çapsızlık tedavisi olmayan hastalık, yegâne çaresi eğitim. İşte eğitim olmayınca beraberinde yarı cahillik gelir ki bu daha beter bir durum.

Deprem olmuş halkımız omuz omuza mücadele veriyor biraz nasiplen biraz gör bak halk ne yapıyor nasıl mücadele ediyor. Ama senin umurunda değil.

Çiftçi mağdur 1.50 TL prim beklerken 1.10 pirim gelmiş ürün düşük, esnaf kan ağlıyor insanlar aç açıkta evine ekmek götüremiyor ama Posacı’nın umurunda değil ona vara yoksa fondip. Sonra sabah kalkınca ne söylediğimi bilmiyor. Ağzının alkolün yanında seviyesizlik koktuğunu da gördük.

Aydın böyle seviyesiz ve düzeysiz siyasetçileri istemiyor. Her canlıyı aşağılayan Akp zihniyetini ve seni halk istemiyor. Kibir kulesinin kule görevlisi Posacı iyi dinle bak bu içine düştüğün durumun çaresi anasonlu masalar değil ciddi bir doktor desteğidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.