Başkan Özdemir'den Anneler Günü Mesajı

Başkan Özdemir'den Anneler Günü Mesajı

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özdemir açıklamasında Anneler Gününü kutladı.

Bir kadın tüm Dünyayı değiştirir, nitekim değiştirdi de. Atamızın en değerlisi,  annemiz Zübeyde Hanım; dünyanın örnek alacağı bir evlat yetiştirerek herkese örnek ve de ilham olmuştur. Tarihe yön veren annelerimiz hem yetiştirdikleri evlatlarla hem de örnek alınası dik ve mücadeleci  duruşlarıyla her zaman anneliğin gücünü göstermişlerdir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu da herşeyden önce anne kimliği ile tüm Aydın halkını, gençlerimizi kucaklayarak gönüllerde yer edinmiş, kimsesizlerin  annesi, genç kızlarımızın örnek aldığı bir anne olmuştur.

   Bir başka yanda da evlatları şiddete, cinayete kurban giden anneler, şehitlerimizin değerli anneleri, gözleri önünde annelerinden koparılan çocuklarımız var. O kederli annelerimizin, evlatlarımızın acıları kalbimizde, mücadelesi ruhumuzdadır. Her daim onların sesi olmak ise boynumuzun borcudur.

   Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi, çocukların ilk öğretmeni, mücadele ve azmin sembolü, sonsuz sevgi ve şefkatle dünyayı güzelleştiren tüm kadınların anneler günü kutlu olsun!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.